NHL: New Yorkissa kuuma paikalliskamppailu


Paras pelivalinta: New York Rangers-New York Islanders
Rick Nashin hankinnan odotettiin käynnistävän New York Rangersin hyökkäyksen toden teolla. Entinen Columbus-hyökkääjä on pelannut alkukauden hyvin, mutta Rangersin hyökkäyspeli takkuilee edelleen. Viime viikolla Pittsburgh nollasi Rangersin ja viimeksi joukkue hävisi New Jerseylle 1-3. Joukkueella on kuitenkin tapana reagoida tappioihin. Tuntuu lähes mahdottomalta ajatukselta, että Rangers häviäisi nöyryyttävästi Islandersille huonon esityksen jälkeen.
Islanders on ollut positiivinen yllätys, sillä moni odotti Islesin olevan Itäisen konferenssin jumbo. Nyt joukkue on kuitenkin hävinnyt kahdesti peräkkäin, eikä isoveljen voittaminen Madison Square Gardenissa ole helppo homma. Lyömme lapulle ykkösen kertoimella 1,95.

Päivän haku: Nashville Predators-Los Angeles Kings
Predators on noussut huonon alun jälkeen jo Läntisen konferenssin seitsemänneksi. Se on vaikuttavaa, sillä joukkue oli peräti seitsemän ottelun vieraskiertueella. Nyt Preds palaa kotikentälleen ja kohtaa Kingsin, joka on toistaiseksi pelannut kovin epätasaisesti. Predatorsilla on hyvät voittomahdollisuudet. Kotikerroin 2,35 saa pelin.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.