NHL: Oilers liian liukas Vancouverille


Colorado Avalanche selvästi viihtyy kotonaan: joukkueen saldo kolmesta Pepsi Centerissä pelatusta ottelusta on tappioton. Ensi yönä Denveriin matkustaa Dallas, joka jäi maaleitta Phoenix-ottelussa ja on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan. Jäähyily on ollut kummallekin joukkueelle todellinen ongelma. Heti listan kakkosena taitaakin olla ylivoima. Nämä asiat tekevät kamppailusta omalla tavallaan kiinnostavan. Milan Hejduk pelaa 1000. NHL-ottelunsa ja miehen maalikerroin on 3,50. Se kannattaa kuitenkin passata, sillä konkari ei ole tehnyt maalia koko kaudella. Avsin kapteeni Gabriel Landeskog on edelleen toistaiseksi sivussa, mutta vapaina agentteina hankitut PA Parenteau ja John Mitchell ovat nousseet viime otteluissa esiin. Uskomme Avalanchen kotiputken jatkuvan, kerroin on 2,20.

Edmonton Oilers voi ohittaa Vancouver Canucksin luoteisdivisioonan kärjessä, mikäli se voittaa ensi yön keskinäisen kamppailun. Draftin ykkösvaraus Nail Jakupov on osoittanut jo maalintekotaitonsa ja hankkinut viime otteluissa Oilersille tärkeitä pisteitä. Vancouverin maalivahtitilanne elää edelleen: Roberto Luongo näyttää kaapanneen ykkösveskarin paikan takaisin itselleen. Hän aloittanee Oilersia vastaan. Edmonton voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kaksi viikkoa sitten. Ensi yönä joukkueen kerroin 2,60 menee peleihin.

Anaheim Ducks on menestynyt kaikessa hiljaisuudessa oikein mukavasti. Nyt se kohtaa niinikään Tyynenmeren divisioonaan kuuluvan San Jose Sharksin toistamiseen tällä kaudella. San Josen täydellinen saldo tuli päätökseensä rankkaritappiossa Nashvillelle. Kuplan puhjettua tämä on todellinen testi Sharksin menestyshaaveille. Vastakkain on kaksi hyvin hyökkäävää joukkuetta, joten odotettavissa on viihdyttävä ottelu. Ducksilla on ratkaisijoita laajalla rintamalla, Sharksilla taas ylivoima ja ykkösketju ovat huipputikissä. Kummankin joukkueen kerroin on 2,50. Itse lyön lapulle Ducksin voiton mahdollisen jatkoajan sisältävällä kertoimella 1,90.

Päivän peli: Edmonton Oilers voittaa, 2,60.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.