NHL: Philadelphia upottaa Floridan


Alisuorittaja Philadelphia Flyers on voittanut kaksi ottelua peräkkäin ja näyttää heräämisen merkkejä.

Tänään Wells Fargo Centeriin saapuu Florida, jonka Flyers pieksi 7-1 aiemmin tällä kaudella.

Maalivahti Ilya Bryzgalov on saanut paljon haukkuja niskaansa viime aikoina, mutta hän on todennäköisesti ollut Phillyn paras pelaaja tappio-otteluissa. Hyökkäyspää ei vain ole pystynyt hyödyntämään veskarin torjuntoja.

Periaatteessa seurat ovat samankaltaisissa tilanteissa. Floridan etu on kuitenkin helpompi ohjelma, sillä se pelaa heikommassa divisioonassa. Philadelphian voitto (kerroin 2,00) näyttää todennäköiseltä, mutta myös Flyers-voitto -1,5 maalin takamatkalta (2,75) on hyvä vaihtoehto.

Winnipeg määrää tahdin Koillisdivisioonassa, vaikka se on hävinnyt menneen viikon aikana pari kertaa. Asiat palasivat raiteilleen jatkoajalla irronneen Florida-kotivoiton myötä.

Jets pelaa myös tänään MTS Centerissä ja vastassa on Toronto. Vierasottelu voi sopiakin Maple Leafsille, joka on pelannut tien päällä hyvin toistaiseksi. Leafsin kerroin onkin houkutteleva 2,90, joten lyömme sen peleihin.

Chicago on ottanut Keskisen divisioonan haltuunsa. Samalla sen ykköshaastaja St. Louis Blues on yllättäen hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin.

Detroitin tilanne on tismalleen sama, mutta se voitti Bluesin keskinäisessä ottelussa alle viikko sitten.

Red Wingsiltä puuttuu paljon pelaajia, St. Louisilta taas on sivussa ykkösveskari Jaroslav Halak. Blues on kuitenkin aina pelin arvoinen kotiareenallaan, joten uskomme St. Louisiin kertoimella 1,95.

Paras pelivalinta: Philadelphian voitto -1,5 maalin tasoituksella, 2,70

Lyö vetoa NHL:stä täällä.