NHL: Pingviinit tuovat pakkasen Tampa Bayhin


Pittsburgh on Itäisen konferenssin kärkijoukon kyydissä. Se voitti viime ottelussaan Montrealin yhdessä NHL-kauden parhaista peleistä. Nyt tavoitteena on Tampa Bay Lightningin murheiden lisääminen. Bolts on jälleen tappioputkessa, mikä alkaa jo uhata Lightningin paikkaa pudotuspeleissä. Tampan huono vire ei tosin ole estänyt huikeaa Steven Stamkosia esiintymästä yksilönä hyvin: Stamkos on liigan maalipörssin kärki onnistuttuaan maalinteossa kahdeksasta viime pelistään seitsemässä. Stamkosin ensi yön maalikerroin on 2,10. Joukkueiden edellisen kohtaamisen yhteydessä haistelin Lightningin yllätystä. Vahingosta viisastuneena pelin saa nyt Pittsburgh kertoimella 1,85.

Anaheim ja Phoenix tutustuvat toisiinsa huolella seuraavien päivien aikana, sillä joukkueet kohtaavat kolmesti peräkkäin. Phoenix vei ensimmäisessä ottelussa voiton rankkareilla, joissa Steve Sullivan teki ainoana maalin. Voinee siis sanoa, että ottelu oli tasainen. Siksi myös kertoimet ovat ensi yönä hyvin tasaiset. Coyotes on kotiedun turvin niukka suosikki kertoimella 2,45. Uskon kuitenkin, että Ducks kostaa tappionsa. Anaheim ei ole vielä hävinnyt kahdesti peräkkäin tällä kaudella. Sisällytetään kuitenkin vetoon jatkoaika ja rankkarit, jolloin kerroin on 1,95.

Nashville tavoittelee jo kauden kolmatta voittoaan Los Angeles Kingsistä. Jos temppu onnistuu, Predators vie hallitsevaa mestaria vastaan kaikki keskinäiset kamppailut nimiinsä. Lähes kaikki Läntisen konferenssin joukkueet ovat tällä hetkellä hyvin tasaisia, joten voitolla kumpi tahansa joukkue voisi nousta konferenssin neloseksi. Vancouver teki tyhjäksi Kingsin aikeet nousta sarjataulukossa, mutta otteluita on vielä jäljellä aivan tarpeeksi. Kingsin kotivire on myös erittäin hyvä, joten kotijoukkue saa tukeni 1,5 maalin takamatkaltakin. Kerroin on 3,00.

Paras veto: Pittsburgh Penguins voittaa, 1,85.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!