NHL: pitääkö Rangers pintansa pudotuspelipaikalla?


Ensi yönä NHL:ssä nähdään "ruotsalaisjoukkueiden" kohtaaminen, kun Ottawa Senators ja New York Rangers iskevät yhteen. Kumpikin joukkue on kiinni play-off-paikassa. New York tekee kaikkensa myös pysyäkseen siinä.

Runkosarjaa on jäljellä kuukausi ja Rangers on noussut viimeiselle pudotuspelisijalle. Islanders on kaksi ja Washington kolme pistettä sinisiä jäljessä. Rangersin koko kausi on tunnetusti ollut vaikea, mutta siitä huolimatta pleijarit häämöttävät. Nyt Manhattanin ylpeydellä on kuukausi aikaa parantaa peliään toden teolla, jotta joukkueen keväästä tulisi pitkä.

Ottawalla menee huomattavasti paremmin. Merkittävistä loukkaantumishuolista huolimatta Sens on Itäisessä konferenssissa viidentenä seitsemän pinnaa illan vastustajaansa edellä. Ottawa on pelannut tasaisesti ilman merkittäviä kuumia tai kylmiä jaksoja. Voittoja tulee sieltä täältä hyvää tahtia. Samaa ei voi sanoa Rangersista, jolla on edelleen vaikeaa. Peli ei vieläkään suju tasaisesti.

Torstain otteluun kumpikin pääsee voitto allaan. Rangers päätti kahden ottelun tappioputkensa kukistamalla Philadelphian 5-2. Ottawa on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan ja neljä viidestä viime ottelustaan.

Kertoimet: Ottawa Senators - New York Rangers

1. 2,50
X. 3,60
2. 2,55

Lyö vetoa NHL:stä täällä!