NHL: Pohjois-Amerikassa soi New York, New York


New York Islandersin ja New Jersey Devilsin kotihallien välissä on vain viitisenkymmentä kilometriä. Tänään matkan taittaa Islanders, kun joukkueet kohtaavat toisen kerran tällä kaudella.

Avausosan vieraissa numeroin 2-1 voittaneella New Jerseyllä on pieni etulyöntiasema. Devils ei ole vielä hävinnyt varsinaisella peliajalla.

Voittaja nousee Atlantin divisioonan kärkeen. Harva odotti, että Islanders pelaisi moisesta kunniasta. Joukkue on ollut tällä kaudella mieluisa yllätys. On hyvin mahdollista, että Isles (voittokerroin 3,30) kukistaa Devilsin.

Toisaalla Pittsburgh Penguins kohtaa New Yorkin ykkösjoukkue Rangersin, jonka aikeena on kostaa Penguinsille 11 päivää sitten kärsimänsä 3-6-tappio.

Kiinnostavaa kyllä, avauskohtaamisen jälkeen juuri Pensin peli on kangerrellut ja joukkue on voittanut vain kerran. Siksi peleihin menee heräilevä Rangers, joka on voittanut Madison Square Gardenissa kolme ottelua peräkkäin. Kerroin on 2,35.

Joukkueiden kohtaamisessa hyökkääminen on usein etusijalla, joten yli 5,5 maalin kerroin 2,00 näyttää hyvältä.

Lännessä Los Angeles Kings näyttää vihdoin tajuavan, että se on hallitseva mestari.

Orastavan voittoputken perusteella Kings on päässyt yli vaikeasta alustaan, mutta divisioonan kärkijoukkue San Jose on jo vaarallisen pitkällä karkumatkalla. Kingsillä riittää siis töitä.

Staples Centeriin saapuu yöllä Nashville, jonka tilanne on aika samankaltainen. Predatorsilta tosin puuttuu Kingsin momentum, sillä Nashville jäi nollille maanantaina Phoenixia vastaan. Luotan Kingsin kotivoittoon, kerroin on 2,05.

Päivän veto: New York Rangers voittaa, 2,35

Lyö vetoa yön NHL-otteluista täällä.