NHL: pysäyttääkö Kipper kovavireisen St. Louisin?


Calgary Flames on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin. Joukkue oli jo matkalla parempaan suuntaan, mutta nyt tilanne on jälleen hankala.

Jos tämä ottelu olisi pelattu viikko sitten, kaukaloon olisi ilmestynyt kaksi kuumaa joukkuetta. Calgary oli saanut koneensa käyntiin ja näytti vahvalta. Sittemmin Flames on kuitenkin hävinnyt kolmesti putkeen ja tilanne on aivan toinen. Ykkösmaalivahti Miikka Kiprusoffkaan ei ole ollut totutulla tasolla. Kolmessa viime pelissä selän taakse on mennyt 14 kiekkoa.

St. Louis Blues on puolestaan matkalla ihan eri suuntaan. Loukkaantuneet avainpelaajat ovat palanneet peliin. Lisäksi tulokas Jake Allen on noussut ykkösveskariksi ja pelannut loistavasti tilaisuuden saadessaan. Viidestä viime ottelustaan Blues on voittanut neljä. Jaksoon kuuluu muun muassa 2-1-voitto kovasta Anaheimista.

Alexander Steen, Vladimir Tarasenko, T.J Oshie ja Andy McDonald ovat palanneet lähiaikoina sairastuvalta, mikä vahvistaa joukkuetta tuntuvasti. Joukkueella on jopa ylitarjontaa laatupelaajista, mikä oli osasyy siihen, että Matt D'Agostini treidattiin New Jersey Devilsiin.

Kertoimet: Calgary Flames - St Louis Blues

1. 2,60
X.
3,70
2.
2,40

Lyö vetoa NHL:stä täällä!