NHL: Rangers ei suostu vielä lomalle


Paineet ovat New York Rangersilla, joka pelaa selkä seinää vasten päivän avausottelussa Washington Capitalsia vastaan. Tässä sarjassa kotona pelaamisella on ollut suuri merkitys. Madison Square Gardenin yleisöön Rangers ei varmasti kaadu. Aleksander Ovetshkin vaikuttaa turhautuneelta tehtyään vain yhden maalin sarjassa. Rangers on tehnyt hyvää työtä nollatakseen Ovetshkinin uhkan ja hiillostaakseen tähteä, jotta tämä ei ainakaan ratkaisisi sarjaa. Viime kauden toisen kierroksen kohtaaminen meni seitsemään otteluun, ja epätoivoinen New York saattaa huolehtia siitä, että niin käy nytkin. Uskotaan Rangersiin kertoimella 2,20.

Bostonilla on toinen mahdollisuus lähettää Toronto kesälomalle. Perjantain ensimmäinen yritys meni mönkään. Bruins on voittanut Air Canada Centressä jo kahdesti, ja Maple Leafs tarvitsee jälleen maalivahti James Reimeriltä huippusuorituksen pitääkseen sarjan elossa. Toronton energisyys riitti viimeksi, mutta uskon Bostonin kokemuksen puhuvan tässä kohtaamisessa. Hävittyään sarjan toisen ottelun Bruins paransi peliään heti seuraavassa pelissä, ja niin käynee nytkin. Bruins nappaa voiton varsinaisella peliajalla (2,20).

Anaheim Ducks ja Detroit Red Wings kohtaavat seitsemännessä ottelussa. Kolme edellistä kohtaamista on mennyt jatkoajalle, joten draamaa voi olla luvassa. Naamat ovat jo käyneet tutuiksi, mikä on tuonut sarjaan mielenkiintoisia tasitelupareja. Paineet nousevat koko ajan, joten kentällä näkyy alati enemmän tunnetta. Se voi joko auttaa tai vaikeuttaa Ducksin urakkaa; Ryan Getzlafin ja Corey Perryn kaltaiset pelaajat eivät kaihda likaistakaan peliä, mutta saattavat samalla yli-innostua. Red Wingsin kylmäpäinen kapteeni Henrik Zetterberg nousi hulinoiden yläpuolelle ja ampui kevään ensimmäiset pudotuspelimaalinsa. Ottelu ratkeaa siihen, kumman tyyli toimii seitsemännessä ottelussa. Varsinaisen peliajan tasapeli (3,60) on jälleen mahdollinen.  Detroitilla on erinomainen mahdollisuus jatkopaikkaan; peleihin Red Wings jatkoajan sisältävällä kertoimella 2,10.

Paras veto: New York Rangers voittaa, 2,30.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!