NHL: Rangers hukassa Bostonissa


Boston Bruinsin ja New York Rangersin sarjan avausottelu venyi jatkoajalle asti. Se oli todennäköisesti merkki siitä, että edessä on pitkä ja raskas taistelu puolin ja toisin. Loukkaantumisten takia Boston peluuttaa kolmea tulokaspuolustajaa. Ensimmäisen ottelun ja itse asiassa kaikkien Bostonin pudotuspeliesitysten perusteella se ei ole suuri huolenaihe. Torey Krug teki ensimmäisen kohtaamisen kolmannessa erässä elintärkeän maalin. Valmentaja Claude Julien antoi Matt Bartkowskille ja Dougie Hamiltonillekin paljon jääaikaa.

Tasakentällisin Rangers on ollut erinomainen, mikä on riittänyt tasapainottamaan huonon ylivoiman aiheuttamia vahinkoja. Menestyksen perusta on korkea karvaus, jonka tavoitteena on saada kiekonriisto tehtyä jo hyökkäysalueella. Voitosta huolimatta Bostonin kerroin on 2,40. Se on mielestäni pelin arvoinen.

Ottawa Senators sai perjantaina eturivin paikat Sidney Crosby -show'hun. Crosbyn hattutemppu siivitti Pittsburgh Penguinsin ottelusarjassa 2-0-johtoon. Jos Senators häviää tänäänkin, sarja alkaa olla taputeltu. Craig Anderson vedettiin maalilta pois heti, kun Crosby iski kolmannen maalinsa toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Anderson ei selvästi nauti Penguinsin tähtilauman kohtaamisesta, mutta hänen on seistävä suorana. Tällä kaudella Andersonin torjuntaprosentti on yhdeksässä ottelussa jäänyt alle 90:n, ja näistä otteluista neljässä vastassa on ollut Pittsburgh.

Ottawan tähtisentterin ja parhaan hyökkääjän Jason Spezzan paluu on valtava asia Sensille. Selkävamma on pitänyt Spezzan poissa sitten tammikuun 27. päivä pelatun Penguins-ottelun. Ottawan on voitettava tämä ottelu ja Spezzan paluu voi olla tarpeellinen herätys. Epätoivoinen kotijoukkue on aina hyvä pelivalinta, jos kerroin on 2,95.

Paras veto: Boston Bruins voittaa, 2,40.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!