NHL: Rangers metsästää ankat


New York Rangers on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä ja alkanut taas näyttää vahvalta puolustuspäässä, joten joukkue on taas syytä ottaa vakavasti.

Ensi yönä Rangers hakee revanssia Anaheimista, joka on Manhattanin ylpeydelle kova testi. Viime kuussa Anaheim pieksi Rangersin kotonaan 6-0. Ducks on selvästi parempi joukkue kuin ne, jotka Rangers on kohdannut kahdessa voittoisassa kotiottelussaan.

On kuitenkin huomautettava, että viimekuisen kohtaamisen jälkeen Ducks on voittanut vain yhden joukkueen, joka on Rangersia ylempänä sarjassa.

Ducks on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3,27 maalia per ottelu, mutta lukema tällä hetkellä pudotuspelisijoilla olevia joukkueita vastaan on vain 1,75 maalia per peli. Anaheim on kiistatta hyötynyt suotuisasta otteluohjelmasta.

Derek Stepanista tuntuu varmasti tällä hetkellä siltä, kuin maali olisi jalkapallomaalin kokoinen, sillä hän teki lauantaina kauden avausosumansa ja iski saman tien hattutempun. Energiset ketjukaverit Mats Zuccarello ja Chris Kreider syöttivät kaikki Stepanin osumat. Rangersin kerroin 2,55 on mielestäni varsin hyvä, sillä joukkue alkaa päästä iskuun Madison Square Gardenissa.

Winnipeg ja Detroit vaihtoivat konferenssia päittäin kesän aikana. Detroitille se tuntuu sopivan, Winnipegille ei niinkään.

Red Wings on Atlantin divisioonan kärjessä ja kolmen ottelun voittoputkessa. Jets puolestaan kyntää Keskisessä divisioonassa. Seitsemästä edellisestä ottelustaan Läntisen konferenssin joukkueita vastaan Winnipeg on voittanut vain yhden.

Detroit on voittanut edelliset ottelunsa vieraissa kanadalaisseuroja vastaan, joten se voi hyvinkin viimeistellä vieraskiertueensa upealla tavalla Winnipegissä. Jetsin kotiareena ei kuulu NHL:n pelätyimpiin.

Winnipegillä on edelleen ongelmia hyökkäyspäässä. Joukkueella on joitain hyvinkin taitavia, mutta isokokoisia hyökkääjiä, kuten Evander Kane, Blake Wheeler ja Andrew Ladd. Näiden pelaajien pitäisi hyödyntää kokoaan maalin lähettyvillä.

Myöskään joukkueen alempien ketjujen pelaajat eivät ole auttaneet maalinteossa. Sama koski aiemmin myös Red Wingsiä, mutta Detroitin riveistä on viime aikoina irronnut lisätehoja. Haetaan peleihin Detroitin voitto 1,5 maalin takamatkalta. Kerroin on 3,20.

Pelivihje: New York Rangers voittaa, 2,55

Lyö vetoa NHL:stä täällä!