NHL: Rangers vie New Yorkin paikalliskamppailun


New York kohtaa New Yorkin toista kertaa tällä kaudella. Kuten aina, Rangers ja Islanders vaikuttavat olevan matkalla eri suuntiin.

Tasan viikko sitten Rangers voitti naapurinsa 4-1. Rangers on jatkanut voittamista ja Isles häviämistä. Rangers alkaa pelata sellaista lätkää, jota siltä ennen kautta odotettiin. Suuri kerroin sytyttää aina, mutta nyt en näe muuta vaihtoehtoa kuin Rangersin voiton kertoimella 1,82. Vielä parempi vaihtoehto voi olla Rangersin voitto -1,5 maalin takamatkalta, jolloin kerroin nousee 2,50.

Toronto ei muodosta ystävyyssuhteitaan uudella pelottavalla tyylillään, mutta tehokkaaksi pelitapa on osoittautunut. Toronton vierassaldo on konferenssin paras.

Myös Carolina kiipeää sarjassa ylöspäin, mutta Hurricanes ei ole yhtä fyysinen joukkue. Joukkueiden peleissä nähtyjen tappeluiden määrässä on valtava ero, mutta Carolina ei perääntynyt aiemmin tässä kuussa vastaavassa ottelussa eikä se peräänny nytkään. Kerroin 3,00 ei ole yhtään hullumpi neljän ottelun voittoputkessa olevalle joukkueelle, joten Maple Leafs peleihin.

Jos haluat nähdä maaleja, älä katso Nashvillen pelejä. Preds päästää keskimäärin vähiten maaleja per ottelu, mutta se myös tekee vähiten.

Illan vastustaja Phoenix on hiukan maalirikkaampi porukka, mutta alle 4,5 maalin kerroin 1,80 on pelikelpoinen.

Coyotesilla on etulyöntiasema, sillä se pudotti Predatorsin viime vuoden pudotuspeleistä ja voitti myös tämän kauden avauskohtaamisen. Viime kauden pudotuspelisarjassa kaikki ottelut ratkesivat pienellä erolla. Uskon, että tänään tarina on sama. Pelin saa Phoenix jatkoajan ja rankkarit sisältävällä kertoimella 2,08.

Paras veto: New York Rangersin voitto -1,5 maalin tasoituksella.