NHL: Saarelaiset haaksirikkoutuvat Senatorsin käsittelyssä


New York Islandersilla on kyseenalainen kunnia olla liigan huonoin kotijoukkue. Isles on voittanut Nassau Coliseumissa 11 ottelustaan vain kaksi. Seuraavaksi ryöstöä yrittää Ottawa. Se on sääli Islandersille, joka on vieraissa aivan eri joukkue. Sen hyökkäyskalustossa on paljon potentiaalia. Ottawa on hävinnyt pari ottelua niukalla marginaalilla, mutta Sens on silti hyvässä vireessä ja saa pelin kertoimella 2,95.

Columbus pakotti Chicagon jälleen ahtaalle perjantaina, mutta joutui antautumaan jatkoajalla. Ennen tämän illan ottelua suurin puheenaihe on kuitenkin Colorado Avalanche. Ryan O'Reilly palaa Avsin kokoonpanoon ensi kertaa tällä kaudella. Hänen sopimusselkkauksensa - joka on liian monimutkainen tässä selitettäväksi - ratkesi vihdoin. Viime kaudella O'Reilly oli Avalanchen paras pistemies, joten kyseessä on Coloradolle iso vahvistus. Siitäkin huolimatta ottelu on täysin Columbuksen voitettavissa, jos joukkue esiintyy sitoutuneesti. Avalanche ei nimittäin ole erikoinen vierasjoukkue. Blue Jackets saa pelin kertoimella 2,70.

Carolina murskasi viime yönä kotonaan Floridan 6-2, mutta Panthersillä ei ole kauaa aikaa nuolla haavojaan. Tänään joukkueet kohtaavat uudestaan, vain kotijoukkue vaihtuu. Florida voitti Carolinan liigan avauskierroksella, mutta sittemmin moni asia on muuttunut. Panthers on Koillisdivisioonan jumbo, Hurricanes johtaa samaa divisioonaa. Kummankin joukkueen voittokerroin on 2,50, joten lyödään vetoihin vierasvoitto.

Paras veto: Ottawa Senators New York Islandersin voittaa, 2,95.