NHL: salama iskee panttereihin


Rangers-Flyers on aina mukaansatempaava ottelu. Kummankaan joukkueen kausi ei ole vielä lähtenyt lentoon, joten tämän yön kohtaaminen tuskin poikkeaa kaavasta.

Philadelphia vei niukan voiton kauden avauskohtaamisessa viisi päivää sitten, mutta nyt show siirtyy Madison Square Gardeniin. Se antaa edun New Yorkille, joka saa suosikkina kertoimekseen 2,00. Flyersin iso kerroin 3,20 on kuitenkin pelikelpoinen, jos se Philly yltää vastustajansa energiatasolle.

Loukkaantumiset ovat jo alkaneet vaivata tämänhetkistä liigajumbo Florida Panthersia. Jopa kuusi pelaajaa saattaa olla sivussa yön ottelusta Tampa Bayta vastaan.

Poissaolijoista moni on tärkeä pelaaja hyökkäyspäässä, joten näen ainoana mahdollisuutena Lightningin kotivoiton. Tampa Bay on kolmen ottelun voittoputkessa ja joukkueen ottelukohtainen maalikeskiarvo on suurempi kuin millään muulla joukkueella. Uskon Boltsin selviävän voittoon myös 1,5 maalin takamatkalta, kerroin 2,55.

Tulikuumana käy myös San Jose Sharks, joka voitti viikonloppuna Coloradon ja Vancouverin mennen tullen. Nyt vastassa on Anaheim, joka on pelattava kurinalaisesti ja pysyttävä poissa jäähyaitiosta. Sharksin ylivoima on ollut tappavaa. Joukkue on jo nyt paukuttanut 12 ylivoimaosumaa, enemmän kuin mikään muu liigajoukkue.

Uskon Sharksin voittavan. Kaiken lisäksi San Jose on voittanut jokaisen ottelun useamman maalin marginaalilla, joten joukkueen voitto -1,5 maalin takamatkalta (2,55) näyttää pelin arvoiselta.

Patrick Marleaun huikea maaliputki on myös edelleen voimassa. Hänen maalikertoimensa on vain 2,40, joten parempi vaihtoehto voi olla tutkapari Joe Thornton suuremmalla kertoimella 3,50.

Paras pelivalinta: Tampa Bayn voitto -1,5 maalin tasoituksella, 2,55.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.