NHL: Sharks kestää lumivyöryn


NHL:n avausviikko on takana ja jo nyt on nähty lukuisia yllätyksiä, jotka saavat odottamaan tulevaa. Päivän avausottelussa tappioton San Jose Sharks kohtaa Colorado Avalanchen, joka on myös pelannut hyvin - vaikkakin kehnompia joukkueita vastaan. San Josen ykkösketju on kuulunut liigan tuotteliaimpiin. Patrick Marleau on piipahtanut maalisarakkeessa useimmin: hän on kuudella osumallaan liigan maalipörssin kärki. Tänään hänen maalikertoimensa on 2,70. Kotisuosikit saavat jatkuvasti nenilleen, joten Avsin kerroin 3,35 houkuttelee, mutta uskon San Josen hyökkäyksen jatkavan hyvää putkeaan. Sharksin kerroin on 1,92.

Florida ja Philadelphia haluavat unohtaa viime viikon ja masentavat 1-3-tappionsa kokonaan, mutta keskinäinen kohtaaminen on molemmille hyvä mahdollisuus saada kone käyntiin. Flyersin fyysinen Scott Hartnell on sivussa neljästä kahdeksaan viikkoa, mikä on iso menetys, kun joukkueen hyökkäyspeli takkuilee muutenkin. Panthers teki avauspelissään viisi maalia, mutta muuten sen tilanne on sama: kolmessa viime ottelussa Florida on tehnyt vain kaksi maalia. Flyers on huonoista vierasesityksistään huolimatta kerroinasettelussa suosikki. Siksi Floridan kotikerroin 2,55 menee peleihin.

Nashville on seitsemän ottelun vieraskiertueella, joka pysähtyy Anaheimissa. Vieraskiertueilla hyvä fiilis on tärkeä asia ja Predatorsilla pitäisi olla kaikki kunnossa, sillä joukkue aloitti kahdella hyvällä pelillä. Eilinen 0-5-tappio Vancouverille oli äkkijarrutus Ducksin hyvälle vireelle. Tulos myös nostaa joukkueen paineita kotiyleisön edessä. Predators voitti kaikki neljä keskinäistä kohtaamista viime kaudella. Kerroin putken jatkumiselle on pelikelpoinen 2,65.

Paras pelivalinta: Florida Panthers voittaa, 2,55.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.