NHL: Sharks puraisee viimeistään jatkoajalla


Boston Bruins voi ensi yönä varmistaa ensimmäisenä joukkueena paikkansa konferenssifinaaleihin. Sarja New York Rangersia vastaan on tilanteessa 3-0, joten Bruins voi lyödä leikin pakettiin voitolla.

Tiistaina Bruins pystyi ottamaan pelin haltuunsa Madison Square Gardenin epätoivoisen yleisön edessä. Rangers nosti energiatasoaan ja yritti pelastaa itsensä. Joukkueen hyökkäys ei kuitenkaan ole ollut tehokas, ja Bruins on pakottanut Rangersin maksamaan siitä kovan hinnan.

Rangersin voittomahdollisuuksiin voisi uskoa, jos tappiossa olisi ollut edes epäonnea. Totuus on kuitenkin se, että Rangers ei ole kovin kummoisesti Bruinsia kiusannut. Boston tarvitsee enää yhden voiton ja ottanee sen (kerroin 2,80).

Lännessä saattaa olla tekeillä iso yllätys, sillä Detroit Red Wings voi mennä 3-1-johtoon ottelusarjassa konferenssin voittaja Chicago Blackhawksia vastaan.

Chicago vaikuttaa jo helisevän. Joukkueen tähdet eivät enää loista. Kahdessa viime ottelussa joukkueen ykkösnimistä vain Patrick Kane on onnistunut maalinteossa. Päävalmentajat, Chicagon Joel Quenneville ja Detroitin Mike Babcock ovat tasoissa nykyvalmentajien pudotuspelivoittotilastossa 77 voitolla. Uskon, että Red Wings voittaa ja nostaa Babcockin yksin johtoon tilastossa. Detroit on pelannut kaksi loistavaa ottelua, joten kolmannen voiton kerroin 2,80 ei ole ollenkaan hullumpi.

Los Angelesin ja San Josen valtataistelu jatkuu. Kumpikin joukkue on voittanut kotiottelunsa, eli sarja on tasalukemissa 2-2. Staples Centerissä Kingsin on pystyttävä pysäyttämään Sharksin rynnistys ja löydettävä maalijyvänsä. Toistaiseksi vain yhdessä ottelussa on tehty yli kolme maalia, joten alle 4,5 maalia (1,82) vaikuttaa turvalliselta poiminnalta.

San Jose menestyi tällä reseptillä jo runkosarjassa. Sharksille ei ole virasta voittaa vähämaalisia otteluita, vaikka hyökkäyspäässä on kyllä maalintekoon pystyviä, taitaviakin yksilöitä. Kaksi voittoa putkeen napanneen Sharksin mahdollisuudet ovat hyvät, joten San Jose saa pelin. Sisällytetään vetoon kuitenkin jatkoaika.

Paras veto: San Jose Sharks voittaa (jatkoaika mukaanlukien), 2,30.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!