NHL: Sharksin kerroin kohdallaan


NHL-yönä huomio kiinnittyy Columbukseen, joka voi ohittaa joko Minnesotan tai Detroitin. Blue Jacketsilla on erinomainen mahdollisuus ottaa tarvittavat kaksi pistettä kotonaan Nashville Predatorsia vastaan. Preds on ollut siirtotakarajan jälkeen NHL:n huonoin joukkue. Jacketsin edellisestä kohtiottelusta on jo aikaa, mutta joukkue on jäänyt 15 edellisessä kotiottelussaan kokonaan pisteittä vain kerran. Monet puolueettomat katsojat haluaisivat nähdä Columbuksen pudotuspeleissä vuosien rämpimisen jälkeen. Blue Jackets on yltänyt niihin kinkereihin vain kerran, eikä se silloinkaan voittanut yhtään pudotuspeliä. Peleihin Columbus 1,5 maalin takamatkalta. Kerroin on 2,30.

Detroit Red Wings päättää runkosarjansa Dallasissa. Pistekin riittää pudotuspeleihin, voitolla joukkue nousee seitsemänneksi. Kolmen voiton putki on ollut hyvä vastaus koviin paineisiin, joiden alla Red Wings on ollut. Erityisesti viime viikkoisesta Calgary-ottelun virheestään paljon kuraa niskaansa saanut maalivahti Jimmy Howard on ollut hyvä. Pudotuspeleihin oikeuttavan varsinaisen peliajan tasapelin kerroin on 3,90, mutta mielestäni Detroitin voittokerroin on turhan alhainen. Lapulle Dallasin voitto jatkoaika mukaanlukien. Kerroin on 2,20.

San Jose ja Los Angeles kohtaavat neljännen kerran tällä kaudella. Kumpikin tavoittelee vielä Läntisen konferenssin neljättä sijaa. Joukkueiden kohtaaminen ensimmäisellä play-off-kierroksella on edelleen mahdollinen, jos Sharks voittaa tänään jatkoajan jälkeen ja St. Louis häviää. Kumpikaan ryhmä ei ole vakuuttanut viime aikoina. Siksi voitto ensi yönä olisi hyvä ponnahduslauta pudotuspelejä ajatellen. Kummankin joukkueen terveystilanne on hyvä ja poissaoloja on vain vähän. Kingsin kapteeni Dustin Brown kärsii toisen ja viimeisen ottelun pelikiellostaan, jonka sai kyynärpäätaklauksesta. Vaikka kotietu on yleensä näiden joukkueiden kohdatessa ratkaiseva tekijä, nappaan kiinni Sharksin kertoimesta, sillä joukkueet ovat todella tasaisia. Vetoon otetaan jälleen mukaan jatkoaika.

Paras veto: San Jose Sharks voittaa Los Angeles Kingsin (jatkoaika mukaanlukien, 2,30)

Lyö vetoa NHL:stä täällä!