NHL: St. Louis juhlii Carolinassa


Carolina Hurricanes -St Louis Blues

St. Louis kärsi viime viikolla ruman 1-7-yllätystappion New Jerseylle, mutta Blues on sittemmin palannut ryminällä voittojen tielle. Nöyryytyksen jälkeen St. Louis on voittanut kolmesti, ja samaisen Devilsin nollaaminen edellisessä ottelussa oli täydellinen kosto.

Myös Carolinalla on tuoreita muistoja siitä, miten hyvä putki tulee kertarysäyksellä päätökseensä. Tiistain 0-3-tappio Montrealissa päätti Canesin neljän voiton putken.

Tappio oli kova isku, sillä Canes näytti pelaavan kauden parasta hyökkäyspeliään. On kuitenkin syytä muistaa, että Carolina otti kaikki neljä voittoaan sen kanssa samoista tai alemmista sijoista taistelevia joukkueita vastaan. St. Louis on 20 pistettä Canesia edellä.

Bluesilla on vain aivan liikaa hyökkäysaseita, jotta Itäisen konferenssin huonoimmin puolustavilla ryhmillä olisi mitään mahdollisuuksia. Bluesin voittosuhde idän joukkueita vastaan onkin erinomainen 17-3-1. Lyödään tasoitusveto Bluesin puolesta.

Winnipeg Jets-Vancouver Canucks

Kanadan play-off-toivot Läntisessä konferenssissa yrittävät jakaa iskuja toistensa pudotuspelihaaveille. Kumpikin joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, mutta Canucks tarvitsee niitä vielä Jetsiäkin kipeämmin.

Edmonton-vierasvoitto katkaisi Nucksin viiden ottelun tappioputken vierasjäillä. Tammikuussa Vancouver on kuitenkin voittanut 14 ottelustaan vain neljä, minkä myötä ote konferenssin kahdeksannesta sijasta on kirpoamassa.

Huono maalivahtipeli toi Winnipegille vasta toisen tappion kahdeksaan viime otteluun aiemmin tällä viikolla. Tehtyjen maalien myötä Mark Scheifele jatkoi kuitenkin kuumaa putkeaan, ja ennen perjantain ottelua Jetsin hyökkäys näyttää selvästi Canucksin vastaavaa vaarallisemmalta.

Jatketaan Jetsin tukena tappiosta huolimatta. Kotikerroin 2,50 on erinomainen.

Pelivihje: St. Louis Blues (-1,5) voittaa Carolina Hurricanesin, 3,05

Lyö vetoa NHL:stä täällä!