NHL: St. Louisille mollivoittoinen ilta Phoenixia vastaan


Viime aikoina Tampa Bay Lightningilla on mennyt surkeasti. Yhdeksästä viime ottelustaan Bolts on saanut kasaan vain neljä pistettä, vaikka Lightning-hyökkäys on edelleen liigan toiseksi paras.

Maalinteko ei ole ollut suuri ongelma myöskään New York Islandersille. Keskinäisessä ottelussa tullaan painamaan päästä päähän, sillä kumpikin joukkue tarvitsee hyviä tuloksia.

Isles hävisi viimeksi rumasti Pittsburghille, mutta muuten joukkue on pelannut vieraissa hyvin. Uskon siis Islesin voittoon kertoimella 2,80. Samoin yli 6,5 maalin kerroin 2,33 on kokeilun arvoinen.

Phoenix Coyotesin ja St. Louis Bluesin välinen ottelu on taas yksi todella tärkeä kamppailu tasaisessa Läntisessä konferenssissa. Konferenssin kolmantena ja kymmenentenä olevia joukkueita erottaa vain kaksi pistettä.

St. Louisilla on kasassa hurja hyökkäys. Se on täyskäännös viime vuoteen, jolloin tiivis puolustus vei joukkueen pitkälle. Suunnanmuutos voi johtua siitä, että maalintekijäosastolla on epävarmuustekijöitä. Valmentaja Ken Hitchcockilla on epäilemättä myös näppinsä pelissä, sillä muutos on ollut niin dramaattinen.

Phoenix on myös pelannut avoimemmin kuin odotettiin, joten ottelussa nähtäneen yli 4,5 maalia (1,70). Coyotesin voittokerroin on myös kohdallaan. Peleihin Phoenix jatkoajan sisältävällä kertoimella 2,35.

Kalifornialaisviholliset San Jose ja Los Angeles kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Ottelu on erityisen tärkeä, sillä kumpikin joukkue on jumissa Läntisen konferenssin liikenneruuhkassa.

San Jose aloitti kauden seitsemällä voitolla, mutta on ailahdellut sittemmin. Nyt Sharks on ensimmäistä kertaa ulkona pudotuspelisijoilta. Jos hälytyskellot eivät vielä soineet, nyt on jo korkea aika.

Kings on tehnyt täysin päinvastoin. Joukkue on nyt pelannut paljon kotipelejä, joten edellinen vierasvoitto on lähes kuukauden takaa.

Huonosta vireestään huolimatta Sharks on jäänyt kotonaan vain kerran kokonaan pisteittä, joten San Jose saa pelin kertoimella 2,35.

Paras veto: Phoenix Coyotes voittaa St. Louis Bluesin (sisältäen jatkoajan ja rangaistuslaukauskilpailun), 2,35