NHL: tähdet loistavat Columbuksessa


Carolina yrittää ensi yönä jatkaa nousevaa trendiään yllättämällä Bostonin. Bruins-voitto veisi joukkueen idän kärkipaikalle. Joukkue näyttää todella vahvalta ja on liigan ainoa ryhmä, joka ei ole vielä päästänyt ylivoimamaalia. Ennen kauden alkua Carolinan miehistö näytti mielestäni hyvältä ja joukkue onkin esiintynyt odotusteni mukaisesti. Uskon, että Hurricanes ottaa tänään ison päänahan. Jatkoajan sisältävä kerroin 2,04 on kotona pelaavalle jengille pelaamisen arvoinen.

Columbuksen on saatava kolmen ottelun tappioputkensa poikki, jos se haluaa edes haaveilla jumbosijan välttämisestä uskomattoman kovassa Keskisessä divisioonassa. Valitettavasti en usko putken katkeavan Dallas Starsia vastaan. Stars voi syyttää huonoa tuuriakin siitä, että sillä on kasassa vain viisi pistettä. Dallasin otteluohjelma on ollut hankala ja Läntisen konferenssin parhaat joukkueet ovat voittaneet Starsin vain niukasti. Positiivista on myös se, että Jamie Benn allekirjoitti vihdoin uuden sopimuksen ja palaa joukkueeseen. Stars peleihin kertoimella 2,45.

Los Angeles ja Vancouver eivät vielä ole lunastaneet niitä odotuksia, joissa joukkueita povattiin lännen kärkisijoille. Tämän illan keskinäinen kohtaaminen on kummallekin mahdollisuus kuroa umpeen eroa esimerkiksi Chicagoon, joka on jo nyt karannut huomattavasti. Kings voitti vihdoinkin lauantaina ja joukkue alkaa varmasti syttyä, etenkin kun Anze Kopitar löysi kahdella osumallaan maalijyvän. Canucksin Kalifornian-kiertue päättyy tähän. Viime yönä San Jose oli selvästi parempi ja tänäänkin tulee vaikeaa. Siksi uskon kotijoukkueeseen kertoimella 2,15. Los Angeles pääsee peliin tuoreempana ja Staples Centerin yleisö piiskaa isännät voittoon.

Paras peli: Dallas Stars voittaa Columbus Blue Jacketsin, 2,45

Lyö vetoa NHL:stä täällä.