NHL: Toronto vahvoilla Air Canada Centressä


Carolina on täysin sekaisin. 12 viime ottelusta on tullut yksi voitto ja sarjasijoitus alkaa olla sen mukainen. Parasta mahdollista pudotuspelipaikkaa metsästävä Boston Bruins haistaa varmasti veren. Bruinsin tukehduttava, puolustava pelityyli ei todellakaan ole sitä, mitä lääkäri Hurricanesille määräsi tähän tilanteeseen. Maalivahtien loukkaantumisilla on ollut merkittävä vaikutus Canesin alavireeseen, mutta sillä koko katastrofia ei voi selittää. Joukkueelta näyttää puuttuvan itseluottamusta myös hyökkäyspäässä. Boston saa pelin kertoimella 1,70, sillä Carolinalla ei tunnu olevan mitään rahkeita yllätykseen. Laitetaan lapulle myös alle 4,5 maalia kertoimella 2,30.

Loistavaa kautta pelaava Toronto Maple Leafs on lähellä pudotuspelipaikkaa ja kahdeksan vuoden kuivan kauden päättämistä. Ensi yönä vastassa on New York Rangers, joka on myös kelpo vireessä ja tavoittelemassa samoja sijoituksia. Milliäkään ei varmasti anneta periksi; kumpikin joukkue on NHL:n kärkipäätä taklausten ja blokattujen laukausten suhteen. Maalintekopaikat yritetään luoda maalin lähelle. Luotan kotiedun vuoksi Maple Leafsin voittoon (2,50).

Muutaman kotiottelun sarja on nostanut Phoenix Coyotesin takaisin Läntisen konferenssin play-off-taistoon. Huono uutinen on se, että joukkue pelaa loppukauden otteluistaan suurimman osan vieraissa, missä joukkue on ollut vaikeuksissa suurimman osan kaudesta. Vieraspelien sarja alkaa Vancouverista, missä Canucks on voittanut viidesti peräkkäin. Nucksin pudotuspelipaikka ei ole varma, joten jalka ei varmasti nouse vielä kaasulta. Yksi putki tulee päättymään. Lyön vetoa Vancouverin puolesta -1,5 maalin tasoituksella. Kerroin on 2,67.

Paras pelivalinta: Toronto Maple Leafs voittaa, 2,50.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!