NHL: Toronto vie Battle of Ontarion


23 ottelun jälkeen Toronto Maple Leafs ja Ottawa Senators ovat sarjassa tasoissa. Asia muuttuu, kun joukkueet kohtaavat ensi yönä toisensa Air Canada Centressä.

Ottawa on pitkän loukkaantumislistansa takia joutunut nostamaan kokoonpanoon fyysisempiä pelaajia, jotka kyllä vastaavat Maple Leafsin fyysisyyteen, mutta heikentävät muuten Sensin pelin tasoa.

Nazem Kadri oli parin ensimmäisen kauden aikana Maple Leafsille lähinnä turhautumisen lähde, mutta nyt hän tekee tulosta ja upeita maaleja. Sens on voittanut yhdeksästä viime vierasottelustaan vain yhden, joten lapulle Maple Leafs kertoimella 2,05.

Kausi on lähes puolivälissä ja Chicago Blackhawksin putki - vähintään yksi piste jokaisesta ottelusta - jatkuu edelleen. Joukkue on voittanut kymmenen ottelua putkeen ja johtaa divisioonaansa peräti 17 pisteen turvin.

Viime yönä Minnesotan nopea avausmaali herätti epäilyksiä putken jatkumisesta, mutta jo avauserän loppuun mennessä Hawks pamautti 4-1-lukemat taululle.

Coloradolle tulee lähipäivinä kaksi tilaisuutta katkaista Chicagon putki, mutta ei ole ollenkaan varmaa, että joukkue pystyy siihen. Avalanche pärjäsi Detroitissa hyvin, mutta parempi joukkue veti pidemmän korren ja niin käy nytkin. Chicagon voittokerroin 1,5 maalin takamatkalta on 2,33.

Anaheimin ja Phoenixin triplakohtaaminen päättyy Honda Centerissä. Coyotes on vienyt kaksi edellistä ottelua nimiinsä 5-4-rankkarivoitoilla lähes identtisten vaiheiden jälkeen.

Tasaisessa Läntisessä konferenssissa Phoenixin voitot ovat iso asia joukkueelle. Ducksille tilanne ei silti ole täysi katastrofi, sillä rankkaritappioista saadut pisteet pitävät eron alempana oleviin edelleen turvallisena. Sama tulos tuskin toistuu jälleen, mutta kokeilunhaluisille tiedoksi, että 4-4-tasapelin kerroin on 28,00. Todennäköisempää on Phoenixin voitto jatkoajan sisältävällä hyvällä kertoimella 2,24.

Paras veto: Toronto Maple Leafs voittaa, 2,05.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!