NHL: venyykö Minnesotan voittoputki?


Minnesota on saanut vastinetta kesällä käyttämilleen rahoille. Uudet hankinnat ovat saaneet joukkueen koneet käyntiin ja Wild on sarjassa seitsemäntenä.

Kesätauon ja työsulun aikana Minnesota ei levännyt laakereillaan, vaan pisti joukkueensa uusiksi. Ennätyskalliit hankinnat Ryan Suter ja Zach Parise ovat nyt tehneet sitä, mitä heiltä toivottiin.

Alku oli uusille miehille vaikea, mutta lopussa kiitos näyttää seisovan. Minnesota on voittanut neljä kertaa peräkkäin ennen illan Sharks-ottelua. Siitä iso ansio kuuluu juuri Pariselle ja Suterille, jotka ovat joukkueen sisäisessä pistepörssissä sijoilla kaksi ja kolme. Lisäksi suomalaismaalivahti Niklas Bäckström on ollut erinomaisessa iskussa.

San Josella kulkee tahmeammin. Tällä hetkellä Sharks on liigan 15. paras joukkue. Pudotuspelit kuuluvat San Josen kevättraditioihin, eivätkä pleijarimahdollisuudet ole vieläkään menneet. Sharks on Detroitin jälkeen viime kausina eniten pudotuspelejä pelannut joukkue. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut Red Wingsin tavoin kehno vire ja se, ettei uusia, nuoria lupauksia juuri ole. Joukkueen uudelleenrakentamisella on spekuloitu jo jonkin aikaa ja esimerkiksi ruotsalaispakki Douglas Murrayn asema hailaumassa on kyseenalaistettu.

Sharks on hävinnyt kahdeksasta viime ottelustaan peräti kuusi. Edellisessä voitto-ottelussa kaatui Edmonton, mutta tänään haaste on kovempi.

Kertoimet: Minnesota Wild-San Jose Sharks

Minnesota: 2,25
Tasapeli: 3,70
San Jose: 2,90

Lyö vetoa NHL:stä täällä!