NHL:n avauskierros: Philly kaataa Penguinsin


Vihdoinkin pelataan lätkää! NHL-kauden avauksessa nähdään rakkaiden vihollisten Pittsburgh Penguinsin ja Philadelphia Flyersin kohtaaminen, joka saa veden kielelle. Tämä on tietysti joukkueiden ensikohtaaminen sitten viime kevään kuuman pudotuspelisarjan, jonka Philly vei nimiinsä. Odotettavissa on kuumia tunteita aloituskiekosta lähtien.

Odotan Flyersin voittavan tälläkin kertaa, vaikka Penguins on niukka suosikki kertoimella 2,35. Phillyn kotiyleisö tulee käymään kuumana. Kun nämä joukkueet ja niiden loistavat hyökkäyskalustot kohtaavat, maaleja on aina lupa odottaa, joten yli 6,5 maalin kerroin 2,35 on myös hyvä vaihtoehto.

Yö jatkuu Bostonissa, jossa Bruins isännöi New York Rangersia. TD Garden oli Rangersille viime kaudella suotuisaa maastoa, sillä joukkue voitti kummatkin ottelunsa siellä. Uskon Rangersin (kerroin 2,65) vievän pisteet tänäänkin. Boston-veskari Tuukka Raskilla on kovat paineet, kun Tim Thomas on poissa. Vaikka Rask on osoittanut tasonsa riittävyyden, Rangersin hyökkäysvoima saattaa olla liikaa.

Läntisen konferenssin suosikki Vancouver Canucks aloittaa kautensa Anaheimia vastaan. Canucksin pitäisi ottaa rutiinivoitto (kerroin 1,90), sillä Ducksin kokoonpano on aikalailla  entisellään verrattuna pettymykseen päättyneeseen viime kauteen. Vancouveria vastaan kannattaa ehkä lyödä jopa -1,5 maalin takamatka, sillä odotan, että kanadalaisten iltapuhteesta ei tule ylivoimaista.

Päivän pelivalinta: Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla, 2,50.

Lyö vetoa otteluista täällä.