Röglen maalintekopaineet Aaltosen harteilla


Rögle on tehnyt 13 ottelussa vain 25 maalia, eli maalinteko on ollut selkeä ongelma. Nyt seura toivoo löytäneensä ratkaisun Juhamatti Aaltosen hankinnan myötä.

Elitserienin kolmella viimeisellä joukkueella on yksi yhteinen nimittäjä: ne eivät osaa tehdä maaleja. Viimeistä edellisenä oleva Rögle on reagoinut asiaan. Maanantai-iltana seura allekirjoitti sopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa. Hän on kahdella viime kaudella tehnyt ensin 20 ja sitten 22 maalia KHL:ssä. Eilen Aaltonen harjoitteli ensimmäistä kertaa ängelholmilaisten kanssa.

Tänään luova suomalaispelaaja debytöi vierasottelussa Skellefteåta vastaan. Valmentaja Dan Tangnes on sijoittanut Aaltosen Alexander Bartan ja Mike Igguldenin ketjuun. Aaltonen saa myös ylivoima-aikaa. Tangnes vaatii Aaltoselta yksinkertaisesti maaleja.

Aaltosella itselläänkin on samat toiveet, mutta mitään taikatemppuja hän ei ole. Hyökkääjä totesi lyhyesti, että maalintekoon tarvitaan paljon työtä ja onnea. Skellefteån kotivoitto antaa kertoimen 1,45. Kerroin sille, että Aaltonen tekee Röglestä voittavan joukkueen, on 6,00.

Spel Unibet