Jääkiekkoliiga: Blues jatkaa voittokulkuaan


Torstain ainoan liigaottelun osapuolet ovat matkalla eri suuntiin. Blues hakee jatkoa voittoputkelleen, Ilves yrittää katkaista tappiokierteensä. Ilves on Unibetin kertoimissa niukka suosikki kertoimella 2,30. Tasapeli varsinaisen peliajan jälkeen antaa panoksen takaisin nelinkertaisesti, Bluesin voiton kerroin on 2,60.

Kokoonpanot

Ilveksen riveistä puuttuvat edelleen puolustajat Arto TukioMiro Hovinen ja Konsta Mäkinen sekä hyökkääjä Masi Marjamäki. Tasonnostoa odotetaan etenkin ykkössentteri Daniel Corsolta, joka on kuuden pelin nollaputkessa. Samalta ajanjaksolta teholukema on karmea -6.

Bluesin loukkaantumislistalla ovat puolustajat Arto Laatikainen ja Santeri Arousva sekä hyökkääjä Valtteri Virkkunen, jonka paluu on tosin lähellä. Kultakypärä Tommi Huhtala on tällä hetkellä kovassa iskussa. Huomionarvoista on se, että rämäpäinen hyökkääjä on ottanut tällä kaudella vain pari kaksiminuuttista.

Vire

Joukkueet ovat matkalla aivan eri suuntiin. Ilves on hävinnyt kahdeksan yhdeksästä viimeisestä ottelustaan. Sattumaa tai ei, rämpiminen alkoi piakkoin sen jälkeen, kun seuran omistajasotkut nousivat taas pinnalle.

Alkukauden rämpinyt Blues on puolestaan kuntopuntarin ykkösjoukkue. Espoolaiset ovat voittaneet viidesti peräkkäin. Putken aikana Blues on jättänyt vastustajansa kahdesti nollille. Kymmenestä edellisestä ottelustaan Blues on vienyt kahdeksan.

Edelliset kohtaamiset

Ilves haki syyskuussa Espoosta 1-0-vierasvoiton Turo Asplundin maalilla. Itse asiassa Blues on voittanut vain yhden 11 edellisestä kohtaamisesta, ja Hakametsässä se on kaatanut Ilveksen viimeksi lähes kolme vuotta sitten.

Vedonlyönti

Blues voittaa, 2,60Tällä hetkellä Bluesin voittoon on kuitenkin vaikea olla uskomatta. Blues suorittaa hyvin laajalla rintamalla, kun taas Ilves ei saa tehoja edes kärkiosastoltaan.

Lyö vetoa ottelusta täällä!