Jääkiekkoliiga: jatkuuko Pelicansin hurja putki?


Kokoonpanot

Bluesilta ovat sivussa puolustajat Kalle Kaijomaa ja Santeri Arousva sekä hyökkääjät Valtteri Virkkunen ja Matti Järvinen. Seurantaan kannattaa laittaa nuori puolustaja Jere Seppälä, joka on aloittanut liigauransa hienosti. Seppälä pelaa kokeneen Arto Laatikaisen pakkiparina.

Kovavireinen Pelicans tuskin tekee suuria muutoksia kokoonpanoonsa, mutta joitakin viilauksia on ennakkotietojen mukaan luvassa. Aiemmin ailahtelevuudestaan tunnettu Radek Smolenak kuuluu liigan alkukauden tähtiin. Hän on tehnyt jo tehot 5+1=6. Keskushyökkääjä Tyler Redenbach on todennäköisesti edelleen sivussa.

Vire

Blues aloitti kauden kahdella voitolla, mutta on sittemmin hävinnyt kolmesti putkeen. Kolmessa tappiossa omiin on mennyt hurjat 16 kiekkoa, mikä ei kerro hyvää puolustuspelistä. Vielä on näkemättä, kuinka suuri vaikutus ykkösvahti Mikko Koskisen vaihtuminen Jani Niemiseen todella on.

Pelicans on voittanut kaikki ottelunsa, kolme niistä varsinaisella peliajalla. Lauantain 6-2-voitossa SaiPasta voittomarginaali oli ensimmäistä kertaa enemmän kuin yksi maali. Pelicans ei ole yhdessäkään ottelussa päästänyt enempää kuin kaksi maalia.

Vedonlyönti

Pelicans voittaa, 2,50. Bluesin pelissä on tällä hetkellä todella paljon kysymysmerkkejä. Pelicans sen sijaan pelaa hyvin kummassakin päässä kenttää. Lahtelaisilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa putkeaan.

Blues tekee alle 2,5 maalia, 1,83. Kahdessa viime ottelussa espoolaisten maalinteko on tökkinyt. Pelicans-puolustus on tällä hetkellä todella pitävä.

Lyö vetoa ottelusta täällä!