Jääkiekkoliiga: Lukolla ja HPK:lla ylikertoimet


Kärpät 1,46, tasapeli 4,90, Lukko 5,50

Kärpät on voittanut 15 ottelua peräkkäin, eikä oululaisille tunnu löytyvän pysäyttäjää. Kärpät pelaa kiistatta todella hyvää jääkiekkoa. Sivutuotteena voittoputki luo kuitenkin vedonlyöjälle varsin mukavia kertoimia. Lukko on todella ailahteleva joukkue, mutta hyvänä päivänä se pelaa kelvollista jääkiekkoa ja pystyy haastamaan liigan kovimmatkin niput. Kahden maalin tasoituksellakin Lukon kerroin on vielä 1,85. Paria poikkeusta lukuunottamatta Kärpät ei juuri murskavoittoja ota, joten Lukon kahden maalin etumatkan turvin vierasjoukkue lapulle.

TPS 3,00, tasapeli 4,05, JYP 2,05

Jo marraskuussa alkaa näyttää uhkaavasti siltä, ettei TPS:n toiminnasta tule tänäkään vuonna valmista. Hyvänä päivänä Tepsi haastaa kenet tahansa, mutta niitä hyviä päiviä tulee kovin harvoin, eikä silloinkaan välttämättä tule voittoa. TPS:n huono päivä onkin sitten karmivan huono, ja niitä turkulaisilla on riittänyt. Lauantain kierros siirsi TPS:n sarjajumboksi, mitä ei voi viime aikojen esityksillä pitää ihmeenä. JYP on vieraissakin sen verran selkeä suosikki, että se saa tällä kertoimella pelin.

Tappara 1,62, tasapeli 4,45, HPK 4,40

Tapparalla on varmasti paljon hampaankolossa, sillä viime viikolla se hävisi HPK:lle johdettuaan ottelua jo 4-0. Tappara on myös joukkueista parempi, mutta kotikerroin on silti liian alhainen. HPK pelasi lauantain Jokerit-voitossa kenties parempaa jääkiekkoa kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Kertoimissa näkyy edelleen HPK:n surkea alkukausi. Tasapeliä, vierasvoittoa tai tasoituksellisia vierasvoittoja uskaltaa hyvin kokeilla peleihin.

Lyö vetoa jääkiekkoliigasta täällä!