Jääkiekkoliigassa puhdas jumbofinaali


Turkuhallissa pelataan torstaina tärkeä jääkiekkoliigan ottelu. TPS on valahtanut jo sarjan jumboksi, eikä KalPalla mene juurikaan paremmin, vaikka se onkin saalistanut hajapisteitä viime kierroksilta. Kummallakin joukkueella on torstaina hyvä mahdollisuus paikata itseluottamustaan.

Kokoonpanot

TPS antaa ykkösketjussa mielenkiintoisen näyttöpaikan nuorelle, juuri 17 vuotta täyttäneelle Mikko Rantaselle. Myös puolustaja Niko Karhu tulee uutena miehenä kokoonpanoon. Hän pelaa kauden ensimmäisen liigaottelunsa. Derek Famulare ja Markus Seikola ovat loukkaantumisten takia sivussa. Puolustaja Markus Palmroth on jätetty kokoonpanon ulkopuolelle. Maalilla aloittaa Fredrik Norrena.

KalPan kokoonpanossa Kalle Kerman korvaa Jyri Junnilan, joka ei ole lainkaan mukana. Luke Pither ja Jukka Voutilainen vaihtavat paikkaa päittäin: Voutilainen on nyt ykkös- ja Pither kakkossentteri. Maalilla aloittaa Pekka Tuokkola.

Vire

TPS on kyntänyt itselleen jo seitsemän ottelun tappioputken, jonka aikana se on saanut kasaan vain yhden pisteen. Tiistaina Raumalla TPS ei pystynyt edes haastamaan kunnolla, vaan Lukko pyöritteli 6-2-voiton.

KalPalla ei mene juuri paremmin, sillä 10 viime ottelustaan se on voittanut vain yhden ja hävinnyt yhdeksän. Kahdesta viime ottelusta tilille on sentään tullut kolme pistettä.

Edelliset kohtaamiset

Syyskuun lopussa KalPa nollasi TPS:n kotonaan puhtaasti maalein 3-0. Viime kauden neljästä kohtaamisesta KalPa voitti kolme ja TPS yhden. Pisteet menivät KalPalle lukemin 8-3.

Kertoimet

TPS: 2,05
X: 4,10
KalPa 2,95

Jatkoaika ja rangaistuslaukaukset mukaanlukien:

TPS 1,65
KalPa 2,20

Yli/alle 5,5 maalia: 2,80/1,40

Lyö vetoa ottelusta täällä!