Jääkiekkoliigassa vierasjoukkueiden ilta


Blues 1,72, tasapeli 4,20, TPS 4,00

TPS on tänäänkin kertoimissa aliarvostettu. Joukkue on ihan kohtalaisessa lyönnissä, ja tiistaina se hallitsi pitkät tovit otteluaan sarjan parhaimmistoon kuuluvaa JYPiä vastaan. Blues on puolestaan voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden varsinaisella peliajalla, ja keskiviikon Lukko-ottelukin olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Näillä kertoimilla peli TPS:lle.

Ilves 2,45, tasapeli 3,95, SaiPa 2,45

Ilves katkaisi tiistaina neljän ottelun tappioputkensa, mutta SaiPa on voittanut kolme viime otteluaan ja piristynyt selvästi. Vierasjoukkue on siis nykyvireessään hienoinen suosikki. Luvassa on viihdyttävä ottelu, sillä kumpikin joukkue pyrkii pelaamaan vauhdikasta jääkiekkoa turhia peruuttelematta. Luvassa on tasainen mittelö, mutta SaiPa on hieman todennäköisempi voittaja.

Kärpät 1,67, tasapeli 4,35, HIFK 4,15

Kärpät saa jälleen liikaa luottoa kerrointenlaskijoilta. Nykyvireessään Kärpät ei ole aivan näin selvä suosikki. Sen kotietukin pienenee normaalista tässä ottelussa, koska kumpikin joukkue pelasi eilen Etelä-Suomessa. HIFK voitti Kärpät jo pari viikkoa sitten, eikä sen yltäminen ainakaan tasapeliin olisi mikään yllätys. Pistejaon kerroin kiinnostaakin kovasti.

Lukko 2,40, tasapeli 3,85, JYP 2,55

Lukon noteeraaminen ennakkosuosikiksi on pieni yllätys, sillä tammikuun tasauskierrosten kahdessa kohtaamisessa raumalaisjoukkue oli täysin JYPin taskussa. Lukko on jäänyt pisteittä kolme kertaa peräkkäin, kun taas JYP oli kuuden ottelun voittoputkessa ennen tiistain yllätystappiota TPS:lle. Lukon peli on otteluiden sisälläkin varsin ailahtelevaa, ja omassa päässä sattuu pahoja virheitä. JYPin kerroin on erittäin pelikelpoinen.

Lyö vetoa jääkiekkoliigasta täällä!