Jääkiekkoliigassa vierasvoittojen päivä


HPK 1,80, tasapeli 4,25, Ässät 3,60

Mitä tapahtuu Ässissä? Tappioita on takana jo seitsemän, eikä Ässät ole putken aikana kertaakaan tehnyt yli kahta maalia yhdessä ottelussa. Vanne voi jo kiristää porilaisten päätä, eikä Pekka Virta ole kaikkein helpoin valmentaja, kun joukkueella ei suju. Niklas Hagmanin poissaoloa Ässät ei taida pystyä paikkaamaan edes osittain. HPK on ihan kohtalaisessa iskussa ja pelaa paremmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, vaikka viimeksi tulikin tappio. Kotivoitto saa pelin.

JYP 1,70, tasapeli 4,25, Pelicans 4,05

Kumpikin on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta siitä ei kannata vetää suuria johtopäätöksiä. JYP hävisi vieraskentillä ja kohtasi toisessa ottelussaan todella kovan Tapparan. Pelicans kaatui vieraissa Kärpille ja kotona Jokereille. JYP on kotonaan vahva, mutta ei niin vahva, että se olisi ansainnut näin selvän suosikin aseman kertoimissa - joukkueethan ovat sarjassa tasapisteissä. Peleihin siis ylikertoimisista vaihtoehdoista joko tasapeli tai vierasvoitto.

Jokerit 1,95, tasapeli 4,05, HIFK 3,25

HIFK:n kurjuusputki Helsingin derbyissä on tavattoman pitkä, mutta joko nyt? Jokerit on hävinnyt neljästä viime pelistään kolme ja kärsii loukkaantumisista. Kokenut slovakki Ladislav Nagy liittyi jo joukkueeseen ja on mukana illan ottelussa, mutta yhdestä miehestä harvoin on sateentekijäksi. HIFK on erittäin hyvässä vireessä (viiteen viime otteluun neljä voittoa). Jokereiden kertoimen pitäisi tässä tilanteessa ehdottomasti alkaa kakkosella. Vierasvoitto.

KalPa 2,25, tasapeli 3,95, Ilves 2,70

Kierroksen vaikeimmin ennakoitava ottelu. KalPa voitti tiistaina Jokerit puhtaasti 4-0, mutta viime aikojen esitykset eivät juuri anna aihetta heitellä hattua ilmaan. Ilveksen peli on puolestaan ailahdellut maajoukkuetauon jälkeen. KalPan sairaslista on kuitenkin varsin kunnioitettavassa mitassa, eikä kuopiolaisilta uskalla tällä hetkellä odottaa oikein mitään. Tähänkin otteluun parhaat pelivalinnat lähtevät vieraiden menestyksen kautta.

Lyö vetoa jääkiekkoliigasta täällä!