Tiki: Back-to-back-peleissä fiilistä!


Liigassa pelataan tänään ja huomenna tuplakierros samojen joukkueiden kesken. Esa Tikkanen nostaa illan kattauksesta esiin erityisesti kaksi matsia, ykkösenä Kisapuiston kiihkeä vääntö. Tiki luottaa muun muassa ”paria gorillaa” kevyempään Jokeri-nippuun ja povaa IFK:lle vaikeaa iltaa.

Tiki, mitä mieltä olet näistä back-to-back-peleistä?

- Mun mielestä tää on hyvä juttu, ainakin jos parit ovat hyviä. Saadaan joukkueiden välille fiilistä ja katsotaan missä mennään. NHL:ssähän nämä ovat tyypillisiä.

Mitkä ottelut nostaisit erityisesti esille illan tarjonnasta?

- SaiPa-JYP ja HIFK-HPK. Lappeenrannasta odotan illan kovinta ottelua. Kisapuistossa nousee höyry näin perjantaina ja SaiPa on kotona tosi vaikeasti voitettava. JYP vääntää mutta kääntynee kotivoitoksi.

- IFK:lle ja HPK:lle nämä ovat puolestaan kaksi erittäin tärkeätä peliä. Ei ole Ramilla helppo tilanne kun miehiä lähtee joko lasarettiin tai lentokentälle ja peli ei kulje. Ykkösveskarikin hakusessa, mutta olisi pakko alkaa voittaa. HPK potki jo Kai Raution pihalle ja hommien olisi tärkeä lähteä kulkemaan oikeaan suuntaan. Ei olisi vierasvoittokaan yllätys hei!

Entä muut pelit? Matkaat itse studioon Espooseen, jatkuuko Kärppien lentokeli?

- Uskon, että jatkuu. Blues taistelee, mutta kyllä Kärppä-lauma on aika pelottavan tehokkaassa vireessä. Muissa peleissä luotan Ilvekseen, Pelicansiin, heränneeseen Tapparaan ja pari gorillaa niskasta heittäneeseen Jokereihin, Tiki listaa.

Onko pelaajanostoja tälle illalle?

- Niklas Hagman. Erittäin hienoa katsella Niken menoa juuri nyt. Tarjolla oli kova rooli ja kaveri on ottanut sen iskemällä kiekkoa reppuun ja olemalla joukkueen liideri. Tällaisia vahvistusten pitää ollakin, Tiki hehkuttaa.

Illan Liiga-kertoimiin. Mm. Jokereille 2,10, Hagmanin maalille 3,20.