Tiki: "Jos kiima ei mene yli, Ässät tasoittaa finaalisarjan"


Jääkiekon SM-liigan kuumat finaalipelit jatkuva tänään Porissa Ässien kotikaukalossa. Tappara vei maanantain avauskohtaamisen numeroin 2-1, mutta Unibetin jääkiekkoasiantuntija Esa Tikkanen uskoo edelleen Ässien iskukykyyn.

Porin keskiviikkoillasa ei tunnelmaa puutu. Loppuunmyyty Isonmäen vanha, mutta kotoisa jäähalli kätkee sisälleen jääkiekkonäytelmän, jota koko Suomi seuraa.

- Näitä hetkiä ja pelejä on odotettu siitä lähtien, kun kausi polkaistiin syyskuussa käyntiin. Nyt edessä ovat ne hetket, jolloin vain voitot elättävät. Itsellänikin on odottava fiilis, vaikken edes pelaa, nauraa Tikkanen.

Tikin mukaan Porissa nähdään luonteeltaan hieman erilainen jääkiekko-ottelu kuin maanantain avausosassa.

- Ässät painaa päälle niin älyttömällä intohimolla, että Tappara on varmasti ihmeissään. Pata ei kotonaan häviä helpolla ja sama tilanne on tänä iltana. Mikäli Ässien kiima ei mene yli, niin finaalisarjan puntit heilahtavat tänään tasoihin, uskoo Tikkanen.

Tikkaselta ei mene kolmea sekuntia kauemmin, kun puheeksi tulee toisen finaalin lopputulosveikkaus.

- Se on 3-1-kotivoitto Ässille. Tulos saattaa tietysti vaihtua, mutta olen aivan varma, että Ässät voittaa tänään kotipelinsä, paaluttaa Tikkanen finaalihurmoksensa keskeltä.

Lyö vetoa SM-liigan finaaleista täällä!