Tiki: ”Juhis halutessaan ylivoimainen – toivottavasti haluaa”


Liigaa pelataan tänään viiden mielenkiintoisen ottelun voimin. Juhamatti Aaltonen tekee Kärppä-fanien odottaman paluun Raumalla. Unibetin haastatteleman Esa ”Tiki” Tikkasen mukaan mieheltä saa ja pitää odottaa paljon. Tampereella nähdään kärkiottelu, kun taas IFK ei halua jatkoa surulliselle Kuopion-matkailulleen. Paljon on kiinni maalivahti Brad Thiessenistä, joka ei Tikin mukaan näe välttämättä Stockan jouluvaloja.

Juhamatti Aaltonen palaa tänään Kärppien pelaavaan kokoonpanoon kun joukkue kohtaa Raumalla Lukon. Kuinka hyvä Aaltonen voisi liigassa olla?

– Halutessaan ”Juhis” voisi olla ylivoimainen tässä liigassa. Huipputaitava ja hyvä luistelija, mutta haluaako hän? Toivottavasti, Tiki lähettää terveisiä Oulun suuntaan.

IFK otti pisteitä kaikista viime viikon peleistä, ja matkusti jo eilen Kuopioon valmistautumaan KalPa-peliin. Uskot Tiki silti KalPan kymmenenteen peräkkäiseen kotivoittoon IFK:ta vastaan?

– Uskon, että IFK:n sählinki Kuopiossa jatkuu. Kasperi Kapasen paluu boxiin tuo KalPalle viimeistelyvoimaa, ja joukkue on varmasti sisuuntunut, kun jäivät lauantaina nollille Kärppiä vastaan. IFK:n mahdollisuudet riippuvat pitkälti maalivahtipelistä; Brad Thiessen luistelee tolppien väliin ja kaverilla alkaa olla aika voittaa pelejä, jos meinaa nähdä Stockan jouluvalot, Tiki arvioi.

Tampereella iskevät yhteen sarjaa johtava Pelicans ja syksyn todellinen yllättäjä, kolmantena majaileva Ilves. Miten käy kärkipelissä?

– Olin perjantaina paikanpäällä Hakametsässä, kun Ilves voitti IFK:n ja täytyy sanoa, että upea oli tunnelma hei! Ilves pelasi hyvää lätkää ja illan pelissä voi käydä ihan miten vain. Ville Kolppasen vire ratkaisee paljon, Tiki maalaa.

Lyö vetoa jääkiekkoliigasta täällä!