Tämä jäi NHL-faneilta näkemättä


NHL-areenat ovat tyhjillään työsulun takia. Maailmantähdet siirtyvät muihiin seuroihin jatkamaan jääkiekkouraansa. Tämä jäi näkemättä NHL-faneilta menneenä viikonloppuna.

Normaalisti NHL-kausi olisi jo täydessä käynnissä, mutta ei tänä vuonna. Areenat ovat työsulun takia kiinni ja kiista on johtanut jo kahteen merkittävään asiaan:

  • Liigan pelaajat ovat etsineet itselleen seuran muualta
  • NHL-fanit missaavat kaiken hauskan.

Tässä yhteenveto siitä, mitä faneilta jäi näkemättä tänä viikonloppuna.

Perjantai 12. lokakuuta
Los Angeles Kingsin piti juhlia kesän Stanley Cup -mestaruuttaan Staples Centerissä kotiyleisön edessä. Samassa ottelussa Rick Nashin piti debytoida uuden seuransa New York Rangersin paidassa. Tosielämässä Philadelphia-kaksikko Claude Giroux-Daniel Briere debytoi saksalaisseura Eisbären Berlinin paidassa. Kumpikin teki kolme tehopistettä.

Lauantai 13. lokakuuta
Ohjelmassa oli 12 ottelua ja seremonioita New Jerseyssä, Phoenixissä, Floridassa ja Vancouverissa. Zach Parisen ja Ryan Suterin piti debytoida Minnesota Wildissa. Tosielämässä Ottawan Jason Spezza teki vihdoinkin maalin Rapperswil-Jona Lakersille Sveitsin liigassa. Detroitin Damien Brunner teki tehot 2+2 Zugin paidassa. Chicagon Viktor Stålberg ja Coloradon Matt Duchene pelasivat samassa ketjussa, kun Frölunda voitti arkkivihollisensa Modon.

Sunnuntai 14. lokakuuta
Anaheimin ja Dallasin piti kohdata.
Tosielämässä Giroux ja Briere jatkoivat huippuotteitaan Saksassa. Briere teki kolme ja Giroux syötti kolme osumaa joukkueen voittaessa. Kahdessa ottelussa kaksikko on ampunut yhteensä 13 pistettä. Washingtonin Michal Neuvirth torjui 36 kertaa Tshekin liigan ottelussa, kun Sparta Praha voitti Pardubicen.

Huomenna NHL ja NHLPA neuvottelevat jälleen sopimuksesta, jonka syntyessä pohjoisamerikkalaisilla olisi jälleen mahdollisuus hyödyntää kausikorttejaan. Kysymys kuuluu, syntyykö sopu. Osapuolet ovat edelleen melko etäällä toisistaan.

Spel Unibet