Zabel herätti Djurgårdenin


Djurgården vaihtoi valmentajaa Charles Berglundista Tony Zabeliin. Sen jälkeen joukkue on voittanut kolmesti peräkkäin. Jatkuuko putki Karlskronaa vastaan?

Seuraikoni Berglundin piti nostaa Djurgården takaisin Elitserieniin. Seuran entinen pelaaja sai sekä päävalmentajan että urheilutoimenjohtajan tehtävät. Ratkaisu odoittautui epäonnistuneeksi.

Seurauksena Berglund päätti keskittyä vain urheilutoimenjohtajan rooliin ja antoi Tony Zabelille päävalmentajan postin. Muutos on ollut onnistunut.

Zabelin päävalmentajadebyytissä Djurgården voitti Leksandin peräti 6-2. Sen jälkeen joukkue voitti sekä Örebron että Tingsrydin. Seuraavaksi vastaan tulee sarjajumbo Karlskrona illan vierasottelussa.

Isäntien puolustus vahvistui juuri ottelun alla yhdysvaltalaisella Chris Butlerilla, joka on NHL-apu Calgary Flamesista. Hän tiivistää ja jämäköittää Karlskronan puolustusta.

Kovavireistä Djurgårdenia vastaan asialla ei kuitenkaan ole juuri merkitystä. Vierasjoukkue on suursuosikki kertoimella 1,35. Karlskronan voittokerroin on peräti 6,50.

Spel Unibet