Bale, Suarez & Rivaldo - 11 huonointa filmiä


Voi Gareth. Odotimme sitä Luis Suarezilta, emme sinulta. Tottenham-laituri luhistui kuin korttitalo, vaikka Aston Villsn maalivahti Brad Guzan ei hipaissutkaan. Suarez taas yritti Stoke-ottelussa kalastaa vihellystä vielä koomisemmalla sukelluksella.

He eivät kuitenkaan ole jalkapallohistorian ensimmäiset elokuvatähdet. Tässä lisää uimahyppyjä.

11. Gareth Bale

Tässä Balen viikonloppuloikka. Ilmekin kertoo, että mies tietää kärähtäneensä rysän päältä.

10. Luis Suarez

Tämä sukellus sai Stoke-valmentaja Tony Pulisin niin raivoihinsa, että tämä vaati uruguaylaiselle pelikieltoa. Olympialaisten uimahypyssä tästä olisi napsahtanut täydet pisteet.

9. Morten Gamst Pedersen

Blackburn-laituri purki turhautumistaan Manchester United -siirron kariutumisesta Emiratesin nurmella tekemällä kuolevan joutsenen. Filmi oli niin härski, että ottelun lopun aikana erotuomari Phil Dowd ei edes tunnustanut Pedersenin olevan olemassa.

8. Steven Taylor

Tämä on ehkä kaikkien aikojen hauskin filmaus. Newcastlen Steven Taylor jatkaa St. James' Parkin surullisten kompurointien sarjaa. Ensin käsivirhe maaliviivalla, perään kunnon sotilaskuolema: mies tarttuu rintaansa kuin siihen olisi ammuttu 10 luotia. Tuomari ei selvästikään ollut Charlie Sheen -fani, vaan Taylor katsoi punaista.

7. Dida
Jotkut filmit eivät vain onnistu, ja pelaajat tajuavat sen heti. Paitsi AC Milanin maalivahti Dida, joka reagoi Celtic-fanin läpsäisyyn muutaman metrin kompuroinnilla, jota seuraa komea kaatuminen ja vaatimus, että mies pitää viedä kentältä paareilla. Tässä on todellista filmaamiselle omistautumista.

6. Alberto Gilardino

Lisää aineistoa toisesta AC Milanin ja Celticin kohtaamisesta. Italohyökkääjä Gilardino heittää turvat, vaikka juoksee pitkän matkan Hoops-puolustajan kontaktin jälkeen. Tilanne näyttää niin pahalta, että näyttää siltä kuin tarkka-ampuja olisi iskenyt Parkheadin katsomossa.

5. Rivaldo

Ehkä maailman kuuluisin filmi. Maailman parhaaksi pelaajaksi valittu brassi hämmästyy siitä, kuinka monta eri osaa kropassa onkaan. Mies saa pallosta polveensa ja tipahtaa kenttään kasvojaan pidellen. Avustava erotuomari on niin järkyttynyt, ettei pysty reagoimaan asiaan.

4. Meier vs. Streit

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Duisburgin päävalmentaja Norbert Meier ja FC Kölnin Albert Streit lyövät viisaat päänsä yhteen (kirjaimellisesti) ja lahoavat kuin kaksi korttitaloa. Jos ihan reiluja ollaan, niin Streit sentään ottaa osumaa. Meierin reaktio taas on helposti Oscarin arvoinen.

3. Bryan Carrasco

Chilen nuorten maajoukkuemies vei sukeltelun aivan uudelle tasolle, kun hän löi itseään naamaan Ecuadorin Edson Montanon kädellä. Tästä tulee mieleen koulun "älä lyö itseäsi" -leikki. Tuomarille temppu meni läpi kuin väärä raha ja Chile sai vapaapotkun. Montano oli "hieman" ihmeissään.

2. Hamit Altintop

Turkin keskikenttämies tekee ansiokkaan tuulimyllykoreografian kaatuessaan ystävyysottelussa Kroatiaa vastaan. Tavoite on tietysti rangaistuspotku. Tuomari tosin kirmaa pois hurjissa neonraidoissaan.

1. Knut Anders Fostervold

Ja lopuksi niin huono filmi, että jopa komedian kuningas John Carew teki tästä parodiaa. Fostervold putoaa maahan kuin Street Fighter -hahmo, kun vastustaja läpsäisee "miestä" vaisusti poskelle. Carew esitti parastaan samalla alalla toisessa ottelussa - ei huono yritys sekään.

James Daly