Bradford-Arsenal: 10 tilastofaktaa


10. Ennen tätä Englannin liigacupin puolivälierää joukkueet ovat kohdanneet 25 kertaa. Kakkosliigassa neljäntenä oleva Bradford on viittanut kamppailuista yhdeksän. Bantamsin voittokerroin on 9,00.

9. Arsenal on voittanut West Yorkshiresta ponnistavan vastustajansa 11 kertaa, mutta Valley Paradella Gunners ei ole voittanut sitten Toisen maailmansodan. Siitä huolimatta Tykkimiesten kerroin voitolle varsinaisella peliajalla on 1,32.

8. Joukkueet ovat kohdanneet sotien jälkeisenä aikana vain kuudesti. Arsenal on pitänyt nollan kaikissa neljässä voittoisassa kamppailussaan. Arsenalin voitto nollapelillä antaa kertoimen 2,20.

7. Kun joukkueet viimeksi kohtasivat Bradfordissa, Ashley Cole kuittasi Stuart McCallin avausmaalin ja ottelu päättyi 1-1. Kumpikin pelaaja teki yhdeksän maalia edustaessaan silloista seuraansa. 1-1-tasapeli 90 minuutin pelin jälkeen antaa kertoimen 8,00.

6. Joukkueet kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa liigacupissa. Kilpailun kahdesti voittaneen Arsenalin kerroin koko cupin voitolle on 3,00. Bradfordin ensimmäisen liigacup-voiton kerroin on 80,00.

5. Bradford on hävinnyt 12 edellisestä ottelustaan vain yhden, pelannut kuudesti tasan ja voittanut neljästi. Bradfordin jatkopaikka antaa kertoimen 5,00. Veto sisältää mahdollisen jatkoajan ja rangaistuspotkut.

4. Arsenal voitti Bradfordin 2-0, kun joukkueet kohtasivat viimeksi Highburylla tammikuussa 2001. Ray Parlour ja Lauren tekivät voittoon riittäneet maalit avausjaksolla. Gunnersin 2-0-voiton kerroin on 7,00.

3. Gunners on liigacupissa kahdeksan parhaan joukossa kymmenettä kertaa peräkkäin. Viimeksi Arsenal hävisi samassa vaiheessa vieraissa Manchester Citylle 0-1. Bradfordin 1-0-voiton kerroin on 20,00.

2. Bantams pääsi puolivälieriin kukistamalla Wiganin rangaistuspotkuilla. Viimeksi Bradford oli pudottanut pääsarjajoukkueen liigacupista syyskuussa 1995, kun se voitti toisella kierroksella Nottingham Forrestin. Bradfordin voitto ilman tasapelimahdollisuutta on tarjolla kertoimella 7,20.

1. City on tehnyt kolmessa viime kotiottelussaan vain kolme maalia. Arsenal on tehnyt samalla jaksolla vain kaksi osumaa. Alle 1,5 maalin kerroin on 5,00, maalittoman tasapelin kerroin 17,00.

Joe Short