Borussia Dortmund-Bayern München: 10 tilastoa


10. Borussia Dortmund ja Bayern München ovat jo kohdanneet tällä kaudella. Dortmund vei Saksan Supercupin maalein 4-2. Joukkue on voittanut Bayernin kotonaan yhtä selvästi viimeksi lokakuussa 2010. Dortmundin voiton kerroin on lauantaina 3,60.

9. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa 17:ssa jättiläisten 18 viime kohtaamisessa. Kerroin sille, että Dortmund tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 4,00.

8. Bayern on voittanut kymmenen ottelua ja pelannut kaksi tasapeliä tämän kauden Bundesliigassa. Kaikki kilpailut mukaanlukien joukkue on seitsemän ottelun voittoputkessa. Vierasvoiton kerroin on 2,05.

7. Bayern on päästänyt keskimäärin yhden maalin per peli viidessä edellisessä Bundesliiga-ottelussaan. Kerroin sille, että joukkue päästää maalin myös lauantaina, on 1,27.

Tässä kohokohdat heinäkuisesta Saksan Supercup-ottelusta:

 

6. Robert Lewandowski on yhdeksällä maalillaan Bundesliigan maalipörssin kärki. Nyt hän on kuitenkin kolmen ottelun maalittomassa putkessa. Puolalaisen avausmaalikerroin on 6,00.

5. Bayern-hyökkääjä Mario Mandzukic on tehnyt vain yhden maalin vähemmän. Hän on kuitenkin ampunut 30 prosenttia (8/27) joukkueensa maaleista. Mandzukicin maalikerroin on 2,55.

4. Dortmund laukoo keskimäärin useiten Bundesliigassa (20,7 kertaa per ottelu). Bayern (19,1) on tilaston kakkonen. Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee maalin kummallakin jaksolla, on 10,00.

3. Franck Ribery on kuudella maalisyötöllään Bundesliigan syöttötilaston jaettu kärki. Ranskalainen on myös tehnyt Bayernille neljä osumaa. Hänen maalikertoimensa on 3,33.

2. Tämän kauden Bundesliigan 31 rangaistuspotkusta seitsemän on vihelletty joko Dortmundille (4) tai Bayernille (3). Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee rankkarimaalin, on 9,00.

1. Marco Reus on pelannut tällä kaudella korkeintaan kaksi peräkkäistä ottelua maaleitta. Kahdeksan maalia tehneen Dortmundin keskikenttäpelaajan avausmaalikerroin on 7,50.