Bundesliiga: Bayern jyrää Nürnbergin


VfL Wolfsburg 1.72 - Mainz 05 4.65

Kaikki - minä mukaanlukien - odottivat Wolfsburgin nousevan vauhdilla kohti Mestarien liigaa talvitauon jälkeen. Tappiot Hannoverille ja Schalkelle pudottivat joukkueen maanpinnalle. "Tiedämme, missä menemme", valmentaja Dieter Hecking sanoi äreästi.

Kolme edellistä otteluaan voittanut Mainz on loistovireessä. Kapteeni Nikolce Noveski on sivussa puolustuksesta, mutta hyökkäävän keskikenttäpelaaja Nicolai Müllerin paluu tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen.

Normaalioloissa veikkaisin Mainzin loistavan taktiikan tekevän tehtävänsä, mutta uskon Wolfsburgin heräävän. Kotivoiton kerroin on 1,72

Werder Bremen 7.85 - Borussia Dortmund 1.38

 

Bremen-valmentaja Robin Dutt kertoi medialle joukkueen treenanneen todella hyvin tällä viikolla. Parannusta onkin syytä odottaa Augsburgissa kärsityn 1-3-katastrofitappion jälkeen. Kokenut keskikenttäpelaaja Ludovic Obraniak tekee debyyttinsä Werder-paidassa, mutta vasen pakki Santiago Garcia on pelikiellossa.

Dortmund kärsi taas takaiskun, kun Mats Himmels linkkasi nilkkavamman kanssa pois kentältä kesken harjoitusottelun. Sven Bender sijaistaa jälleen puolustuksessa.

Kumpikaan joukkue ei todellakaan puolusta hyvin. Peleihin kummankin onnistuminen maalinteossa (1,70)

SC Freiburg 2.65 - 1899 Hoffenheim 2.55

Hoffenheim-hyökkääjä Sven Schipplockin (akillesjänne) pelaaminen on epävarmaa, joten brassi Roberto Firmino saattaa pelata valeysinä. TSG:llä on allaan 3-0-voitto Hamburger SV:stä.

Freiburg oli terävä kevätkauden avauksessaan Leverkusenia vastaan, mutta Mainz oli viime viikolla sille liian vahva. Freiburgin kova prässi tekee ottelusta Hoffenheimille vaikean. Kumpikin joukkue päästää kuitenkin niin paljon maaleja, että yli 3,5 maalin kerroin 2,65 on houkutteleva

FC Nürnberg 13.50 - FC Bayern München 1.22

 

"Pelaajat kertoivat minulle, että Nürnbergissä on aina vaikeaa pelata", ilmoitti Josep Guardiola.

On totta, että tämä derby on usein Bayernille vaikea. Neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt 1-1. Veikkaan, että uuden Nürnberg-luotsi Gertjan Verbeekin hyökkäävä pelitapa saattaa kuitenkin tehdä Bayernin urakasta helpomman.

Bayern pelasi hyvän ottelun Frankfurtia vastaan ja ryhmässä on paljon sisäistä kilpailua, joten sarjakärjeltä voi odottaa hyvää esitystä ilman Franck Riberyäkin. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,10

Eintracht Frankfurt 1.62 - Eintracht Braunschweig 5.50

Frankfurt-luotsi Armin Veh sai lisää paineita niskaansa lepuutettuaan Sebastian Rodea ja Carlos Zambranoa 0-5-tappiossa Bayernille. Kaksikon ohella maalivahti Kevin Trapp palannee mukaan.

Braunschweigin puolustus on vaikea avata etenkin ensimmäisellä jaksolla, mutta hyökkäyssuuntaan joukkue ei tarjoa juuri mitään. Surkeat 11 tehtyä maalia on liigan huonoin lukema.

Taukotasapelin kerroin on 2,25. On hyvin mahdollista, että maalit tehdään vasta tauon jälkeen

Hamburger SV 2.70 - Hertha BSC 2.50

 

HSV:n tilanne on kammottava: se on kärsinyt kaksi 0-3-tappiota peräkkäin ja pudonnut sijalle 17. Hyökkääjä Rafael van der Vaart myönsi, että ryhmässä on pelkoa. Toisaalta hän myös sanoi tilanteen yhdistäneen joukkuetta.

Hertha tarjoaa varmasti kovan haasteen. Berliiniläiset eivät välttämättä ansainneet tappiota Frankfurtissa tai Nürnbergin isäntänä. HSV:tä vastaan Hertha saa pisteen, jos se makaa alhaalla ja turhauttaa vastustajansa. Lapulle Hertha tuplamahdollisuuskohteesta (X2, 1,45)