Bundesliiga: Dortmund aloittaa selkeällä voitolla Augsburgista


Bayer Leverkusen 1.45, tasapeli 4.30, SC Freiburg 7.15

Vierasjoukkueesta poistui kesän aikana puoli tusinaa vakiokokoonpanon miestä, joten muutoksia on tullut aika tavalla. Leverkusenin merkittävin hankinta oli mielenkiintoinen korealainen keskikenttäpelaaja Heung-Min Son, joka korvaa Andre Schürrlen. Leverkusen nauttii hyökkäävien joukkueiden kohtaamisesta. Vierasjoukkue tulee varmasti prässäämään kovaa, mutta maaleilla ei välttämättä juhlita. Tartun alle 2,5 maalin kertoimeen 2,20.

FC Augsburg 7.25, tasapeli 4.30, Borussia Dortmund 1.42

Dortmundin nippu on todella vahva, ja joukkueella on momentum jo ennen kuin liiga on ehtinyt alkaa. Mario Götzen korvaaja Henrikh Mkhitaryan on loukkaantumisen takia sivussa, mutta ranskalaishankinta Pierre Aubameyang saatetaan nähdä oikealla laidalla. Loistavasti pre-seasonilla pelannut Ilkay Gündogan nähdään pelintekijän paikalla. Kotijoukkue menetti viime kauden avainpelaajansa Dong Won-Jin ja Ja-Cheol Koon. Ei olisi yllätys, jos Markus Weinzierlin miehistö joutuisi sarjan pohjalle heti kauden alussa. Odotettavissa on runsasmaalinen vierasvoitto. Peleihin yli 2,5 Dortmundin maalia (2,75).

Hannover 96 2.60, tasapeli 3.40, VfL Wolfsburg 2.60

Saksin osavaltion eteläosista ponnistavat joukkueet ovat todella tasaisia. Hannoverin avainhyökkääjä Mame Dioufin tulevaisuus on ollut pre-seasonin aikana hämärän peitossa. Wolfsburgissa on uudenlaista optimismia, sillä ex-valmentaja Felix Magathin hankkimista ringintäytteistä ollaan vähitellen pääsemässä eroon. Wolfsburgin voitto ilman tasapelimahdollisuutta (1,85) on erittäin hyvä vaihtoehto peleihin.

Hertha BSC 2.30, tasapeli 3.40, Eintracht Frankfurt 2.95

On uskomatonta, että Frankfurt ylsi viime kaudella kuudenneksi ilman toimivaa hyökkäystä. Valmentaja Armin Veh hankki joukkueeseen Jan Rosenthalin ja Joselun, jotta keskikentän veteraani Alex Meierin ei tarvitsisi kantaa niin suurta maalintekovastuuta. Paperilla Eintracht on joukkueista vahvempi, ja vieraskerroin 2,95 nousijajoukkueen stadionilla näyttää varsin suurelta. Berliiniläisseura säilynee sarjassa, mutta hyökkäyspelin sopeuttaminen pääsarjan vaatimuksiin voi vaatia aikaa. Frankfurt voi hyödyntää tämän etunsa Olympiastadionilla.

TSG Hoffenheim 2.10, tasapeli 3.35, 1. FC Nürnberg 3.45

Cupissa kärsitty rankkaritappio kakkostason Sandhausenille häiritsi Nürnbergin valmistautumista, mutta kyseessä on silti kelpo joukkue, jolla on kapasiteettia saada hyviä tuloksia Hoffenheimin kaltaisia nippuja vastaan. Kotijoukkueen hankintojen, kuten kehutun hyökkääjä Anthony Modesten, sisäänajo on vielä kesken. Nürnbergin riveissä tahtipuikkoa heiluttaa Aston Villan kiikarissa oleva Hiroshi Kiyotake. Vierasvoiton kerroin on ylikerroin. Varovaisempi pelaaja nappaa tuplamahdollisuusvedosta peleihin yhdistelmän X2 (1,67).

Eintracht Braunschweig 3.00, tasapeli 3.40, Werder Bremen 2.30

Werder Bremen -valmentaja Robin Duttin aikakausi sai huonoimman mahdollisen alun, kun Werder putosi cupissa kolmannen sarjatason Saarbrückenille kauhean esityksen päätteeksi. Ottelun perusteella Bremen tarvitsee paljon aikaa oppiakseen puolustamaan kunnolla Thomas Schaafin aikakauden jälkeen. Keskikentällä ja hyökkäyksessä Werderillä on kuitenkin laatua. Kotiyleisö tulee olemaan innoissaan, sillä ottelu on Braunschweigin ensimmäinen pääsarjakamppailu 28 vuoteen, mutta paremman joukkueen pitäisi voittaa. Vierasvoitto.

Lyö vetoa Bundesliigasta täällä!