Bundesliiga: Freiburg pitää Dortmund-ottelun tasaisena


SC Freiburg 9.40, tasapeli 4.85, Borussia Dortmund 1.33

Dortmund on pelannut viime viikkoina erittäin hyvää jalkapalloa, mutta polvivaivat saattavat estää Robert Lewandowskin osallistumisen sunnuntaina.

Neljä maalia yhtä monessa viime liigaottelussa tehnyt puolalaishyökkääjä on ainoa keltamustien pelaaja, jota ei voi korvata.

Valmentaja Jürgen Klopp tuskin ottaa riskiä Lewandowskin kanssa tässä ottelussa. Pierre-Emerick Aubameyang siirtyy todennäköisesti kymppipaikalta Lewandowskin tontille. Freiburg on yksi sarjan työteliäimmistä joukkueista, ja Borussia tulee olemaan vaikeuksissa ainakin alussa. Taukotasapelin kerroin 2,60 kiinnostaa.

Mainz 05 2.15, tasapeli 3.40, Hertha BSC 3.30

Hertha on voittanut viidestä edellisestä vierasottelustaan neljä. Kovavireisen Mainzin berliiniläiset joutuvat kuitenkin kohtaamaan ilman Tolga Cigerciä ja Anis Ben-Hatiraa. Kumpikin pelaaja toisi runsaasti energiaa kentälle.

Hertha puolustaa tiiviisti vieraskentillä, ja sunnuntaina se saattaa pelata normaaliakin varovaisemmin. Hyökkääjä Nicolai Müllerin takaisin riveihinsä saava Mainz ei tee paljon maaleja, joten merkit viittaavat vähämaaliseen otteluun. Alle 2,5 maalin kerroin on 1,74.

Lyö vetoa Bundesliigasta täällä!