Bundesliiga: Gladbach ja Wolfsburg tasapeliin


Ingolstadt-Eintracht Frankfurt

FBL-GER-BUNDESLIGA-FRANKFURT-BERLIN : News Photo

Ingolstadt-valmentaja Ralhp Hasenhüttl juhli Köln-tasapeliä kuin mestaruutta. Pistejaon ansiosta Ingolstadt ei ole vieläkään hävinnyt vieraissa, mutta kotikentällään nousija ei ole tehnyt maalin maalia. Myös Eintrachtilla on meneillään kuiva kausi, sillä kolmessa viime ottelussaan Frankfurt on tehnyt vain yhden maalin. Alex Meierin läsnäolosta huolimatta odotettavissa on vähämaalinen ottelu.

Borussia Mönchengladbach-VfL Wolfsburg

Kumpikin joukkue meni Mestarien liigassa johtoon englantilaisvastustajaansa vastaan, mutta hävisi lopulta. Gladbachille vielä huonompi uutinen oli maalivahti Yann Sommerin nenän murtuminen Manchester Cityä vastaan. Vamma vaatii leikkauksen ja poissaolon lauantain ottelusta. Wolfsburg saa puolestaan hyviä uutisia, sillä Luiz Gustavo palaa sairastuvalta.

Gladbach ei ole viime kauden tasollaan, mutta Wolfsburg on sekin vieraskentillä tavallinen kuolevainen. Ottelu haiskahtaa tasapeliltä.

Hannover 96-SV Werder Bremen

Kumpikaan joukkue ei ole häävissä vireessä. Hannover otti viikko sitteen yllätyspisteen Wolfsburgissa, mutta jatkaa yhä sarjajumbona. Kolme viime otteluaan hävinnyt Werder pyrkii kovasti Hannoverin seuraan.

Bremenin puolustava keskikenttäpelaaja Philipp Bargfrede on vielä lauantaina pelikiellossa. Hannover ammensi itseluottamusta Wolfsburg-tasapelistä. Edessä on virheiden sävyttämä ottelu, jossa Hannover on kokonaisuutta arvioiden suosikki.

Hertha BSC-Hamburger SV

FBL-GER-BUNDESLIGA-FRANKFURT-BERLIN : News Photo

Hertha näytti sitkeytensä nappaamalla viikko sitten pisteen Frankfurtissa. Ykkösmaalivahti Thomas Kraft on edelleen sivussa. Myös vieraiden maalilla seisoo kakkosvahti Jaroslav Drobny. HSV:llä oli kenties epäonnea, kun joukkue jäi pisteittä Schalkea vastaan, mutta urakka ei ainakaan helpotu, sillä Hertha on ollut vahva kotonaan. Kotivoitto.

TSG Hoffenheim-VfB Stuttgart

Hoffenheim sai viikko sitten ison helpotuksen, kun Kevin Volland johti kyläseuran kauden avausvoittoon Augsburgissa. Stuttgart puolestaan hävisi Gladbachille, ja tappio oli vieraille jo kuudes seitsemään otteluun. Valmentaja Alexander Zornigerin paineet kasvavat entisestään. Stuttgart loi jälleen paljon maalintekopaikkoja, ja jälleen se myös hukkasi ne.

Vieläkin suurempi huolenaihe Zornigerille on Hoffenheimin nousuvire. Etenkin Dortmundia vastaan Hoffenheim oli vahva. Kotivoitto.