Bundesliiga: Hoffenheim ja Wolfsburg viettävät maalijuhlia


TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg

Hoffenheim on turvallisesti keskikastissa, mutta kyseessä on ääripäiden joukkue. Vain Bayern München ja Borussia Dortmund ovat tehneet TSG:tä enemmän maaleja, mutta vain VfB Stuttgart ja Hamburger SV ovat päästäneet enemmän.

Sunnuntaina vastassa on Wolfsburg, joka pelasi viikko sitten yhden kauden parhaista otteluistaan voittaessaan Bayer Leverkusenin 3-1. Bas Dost saattaa olla tänään sivussa, mutta Ivica Olic on hyvä korvaaja.

Luvassa on avoin ja viihdyttävä ottelu. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,40.

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 

Frankfurtilla oli tukuttain epäonnea, kun se putosi Eurooppa-liigassa Portolle. Torstain hurjan mittelön myötä yhteismaalit olivat 5-5. Loukkaantumiset tekevät pelaajiston kierrättämisestä vaikeaa, ja lisäksi kapteeni Pirmin Schwegler on pelikiellossa. Eintrachtin koivissa saattaa olla väsymystä, kun joukkue isännöi valmentajansa Armin Vehin ex-seura Stuttgartia.

Stuttgart on pelannut seitsemän ottelua ilman pisteen pistettä, mutta seurassa toivotaan, että kapteeni Christian Gentnerin paluu keskikentälle tuo ryhmään kokemusta ja laatua. Ottelu on todennäköisesti valmentaja Thomas Schneiderin viimeinen mahdollisuus. Ilmeisesti pelaajat haluavat luotsin jatkavan.

Vieraiden rahkeet riittävät ainakin pisteeseen. Peleihin Stuttgart tuplamahdollisuudella, 1,62.

Lyö vetoa Bundesliigasta täällä!