Bundesliiga: talvimestari Bayern München ei hyydy


Bayern München - SC Freiburg

Lauantain 4-0-voitto Augsburgista varmisti sen, että Bayern vie Bundesliigan talvimestaruuden neljännen kerran peräkkäin. Voiton takuumies oli kahden maalin Arjen Robben, joka on iskenyt seitsemän maalia seitsemässä edellisessä liigaottelussa, jotka hän on aloittanut.

Nyt Allianz Arenalla vierailee Freiburg, joka sai lauantaina rangaistuspotkun 20 sekunnin pelin jälkeen. Vladimir Darida kuitenkin mokasi pilkun, ja Freiburg jäi maalittomaan tasapeliin Hamburger SV:tä vastaan. Darida (kylkivamma) ja toinen keskikentän avainmies Jonathan Schmid ovat tiistaina sivussa, ikään kuin Freiburgin mahdollisuudet eivät olleet ennestään tarpeeksi pienet. Bayern ja Robben ovat hurjassa vireessä, joten kupongille menee Bayern -2 kertoimella 1,66.

Hannover 96 - FC Augsburg

FBL-GER-BUNDESLIGA-SCHALKE-AUGSBURG : News Photo

11 ensimmäisessä ottelussaan Hannover päästi vain 11 maalia, mutta neljässä viime pelissä omiin on mennyt 13 palloa ja käteen jäänyt vain yksi piste. Se piste tuli lauantain 3-3-tasapelistä Werder Bremeniä vastaan. Voittokin oli tarjolla, mutta Bremen tasoitti loppuhetkillä.

Augsburgin neljän ottelun voittoputki päättyi Bayern Münchenin käsittelyssä. Valmentaja Markus Weinzierlin mielestä syynä oli vastustajan taso. Augsburgilla on kuitenkin luonnetta. Hannover on taas puolustanut niin huonosti, että 2,60-kertoiminen vierasvoitto menee peleihin.

FC Köln-FSV Mainz 05

Anthony Ujahilla oli ennen tätä kautta vain 12 ottelun Bundesliiga-kokemus. Ne pelit Ujah pelasi kaksi vuotta sitten Mainzissa, jossa mies teki kaksi maalia. Nyt Ujah johtaa Kölnin säilymistaistelua. Viimeksi Ujahin kauden kuudes maali auttoi Kölnin voittoon Schalken vieraana.

Mainzille voittaminen on vieras käsite. Lauantaina se hukkasi johtoasemansa rämpivälle VfB Stuttgartille, ja voitottomien otteluiden putki venyi jo seitsemään. Köln on voittanut koko kaudella vain yhden kotiottelun, mutta kotivoitto (2,20) on silti todennäköisin lopputulos.

Hamburger SV-VfB Stuttgart

FBL-GER-BUNDESLIGA-HAMBURG -LEVERKUSEN : News Photo

Vastakkain ovat sarjan jumboviisikon joukkueet. Jos HSV ei häviä, se välttää tappion jo kolmannen kerran peräkkäin. Saavutus ei kuulosta kovin erikoiselta, mutta viimeisen 14 kuukauden aikana hampurilaiset eivät ole onnistuneet tempussa. Se kertookin kaiken HSV:n vuodesta 2014. Viikonlopun Freiburg-tasapelissä kolhun saanut toppari Cleber saattaa olla sivussa.

Mainz-tasapelistä huolimatta Stuttgart on liigan jumbo. Lisäksi Martin Harnik ei pystynyt harjoittelemaan sunnuntaina. HSV:n kotivire on niin vahva, että Stuttgartin rahkeet tuskin riittävät. Kotivoiton kerroin on 2,10.

Lyö vetoa Bundesliigasta täällä!