Schalkella suuria loukkaantumishuolia


Loukkaantumiset vaikeuttavat Schalken elämää edelleen. Seura lainasi keskikentälleen Raffaelin, jonka toivotaan parantavan joukkueen tuloksia sekä Bundesliigassa että Mestareiden liigassa.

Ennen tammikuun siirtoikkunan aukeamista urheilujohtaja Horst Heldt ilmoitti, että Schalke ei aio hankkia uusia pelaajia. Keskiviikkona seura esitteli kuitenkin uuden pelaajahnkinnan. Joukkueella on loukkaantumishuolia, kun esimerkiksi avainpelaaja Ibrahim Afellay on sivussa. Lisäksi sekä Bundesliigassa että Mestareiden liigassa edessä on vaikea kevät. Schalke päättikin lainata Raffaelin Kiovan Dynamosta.

Heldtin mukaan hankinta antaa joukkueelle lisää vaihtoehtoja hyökkäyspeliin. Urheilujohtaja korosti myös, ettei brassi tarvitse erityistä sopeutumisaikaa, sillä Raffael pelasi aiemmin viisi vuotta Hertha Berliinin riveissä.

Loukkaantumisista huolimatta Schalke on kotonaan suosikki perjantai-illan kamppailussa Hannoveria vastaan. Kotivoiton kerroin on 1,72, vierasvoitto antaa rahat takaisin 4,65-kertaisesti.