Vaihtaako Lewandowski maisemaa?


Neljän maalin tekeminen Real Madridin verkkoon on melko varma tapa kirjoituttaa nimensä jalkapallomaailman juorulehtiin. Robert Lewandowskin taso on tosin ollut tiedossa jo pitkään. Puolalainen auttoi maaleillaan Dortmundin Saksan mestariksi viime vuonna, ja tänä vuonna hyökkääjä on ollut vielä kovemmassa iskussa. Lewandowski on tällä kaudella tehnyt 34 maalia kaikki kilpailut mukaanlukien.

24-vuotias onkin yksi kesän siirtoikkunan kuumimmista myyntiartikkeleista. Hänen kertoimensa Dortmundissa jatkamiselle on 3,00, mikä kertoo, että siirto on hyvin todennäköinen. Mihin Lewandowski voisi siirtyä?

Bayern München (kerroin Lewandowskin hankinnalle 1,30) on suursuosikki hankkimaan hyökkääjän. Baijerilaiset voivat lyödä rahaa tiskiin niin paljon, ettei muilla saksalaisseuroilla ole rahkeita kilpailla siirtomarkkinoilla. Bayern hankki jo Lewandowskin joukkuekaveri Mario Götzen jättimäisellä siirtosummalla. Josep Guardiola saapuu Bayernin peräsimeen. Riittääkö tämä Lewandowskille kannustimeksi siirtyä kilpailijan leipiin?

Jos Lewandowski siirtyy Englantiin, ykkösvaihtoehdot ovat Manchester United (3,50) ja Chelsea (7,00). Manchester Unitedilta ei todellakaan puutu hyökkääjiä, mutta Wayne Rooneyn mahdollinen lähtö voi avata oven uudelle hankinnalle. Chelsealla taas olisi ehdottomasti käyttöä näinkin tappavan tehokkaalle hyökkääjälle.

Espanjassa sekä Real Madrid (10,00) että FC Barcelona (50,00) saattavat tuulettaa ryhmiään isolla kädellä etenkin Mestarien liigan pettymysten jälkeen. Ei ole mitenkään mahdotonta, että Lewandowski siirtyisi seuraan, jonka puolustuksen hän repi kappaleiksi huhtikuussa.

Muita vaihtoehtoja ovat Paris Saint-Germain (30,00), Manchester City (40,00) ja Juventus (40,00). Nämä seurat tavoittelevat ensi kaudella tätä sesonkia parempaa euromenestystä.

Lyö vetoa Robert Lewandowskin tulevan kauden seurasta täällä!