Englannin liigacup: Chelsea-Wolverhampton


Roberto Di Matteon odotetaan lepuuttavan joitain pelaajia viikonloppuna Stoken 1-0-voittaneesta joukkueesta. Chelsea pelaa viikonloppuna Arsenalia vastaan. Marko Marin, Lucas Piazon ja Cesar Azpilicueta saattavat tehdä ensiesiintymisensä seurassa. Uusi hankinta Victor Moses korvannee Fernando Torresin.

Chelsea johtaa Valioliigaa 13 pisteellä viiden ottelun jälkeen. Joukkue on pitänyt nollan tällä kaudella niin Wigania, Newcastlea, QPR:ää kuin Stokeakin vastaan. Di Matteon joukkue on myös tehnyt vähintään kaksi maalia viidessä kahdeksasta ottelustaan kaikki kilpailut mukaanlukien.

Ståle Solbakkenilla on liigacupia tärkeämpiäkin asioita mietittävänä. Kokoonpano saattaa muuttua rajusti. Wolves on voittanut kolme ottelua peräkkäin ja on Championshipissa kuudentena.

Vierasjoukkue on hyvässä maalivireessä. Wolvesilla on useita hyökkäysvaihtoehtoja. Wanderers jäi viimeksi maaleitta elokuun 18. päivä 0-1-tappiossa Leedsille.

Tässä ottelussa voi olla kyse siitä, kumman kakkosjoukkue on parempi. Mukana on pelaajia, jotka eivät normaalisti pelaa ykkösjoukkueessa. Yhteispeli tuskin on kunnossa. Seurauksena lienee maalirikas ottelu.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, kerroin 1,80
Vieras/Tasapeli taukotulos-/lopputulos-vedossa, kerroin 20,00