Englannin liigacup: keskiviikon vihjeetArsenal 1.18, tasapeli 7.00, Coventry 13.00


Pitkän pokaalittoman putkensa takia Arsenal alkoi ottaa liigacupin vakavammin pari vuotta sitten. Sama linja saanee jatkoa. Osaa avauskokoonpanon pelaajista lepuutetaan, mutta kun korvaajat ovat Andrey Arshavinin, Theo Walcottin, Andre Santosin ja Johan Djouroun tasoa, ongelmia ei pitäisi tulla.


Coventryn on alkukauden ongelmillaan hankkinut itselleen kriisiseuran arvonimen. Kahdeksasta ottelusta kerätyt kolme pistettä tuskin saavat Arsenalin housunpuntteja tutisemaan. Kotivoitto peleihin, lisäksi yli 3,5 maalia kertoimella 1,90 osuu todennäköisesti.


Lopputulosveikkaus (90 min): Arsenal-Coventry 3-1 (9.25)


Carlisle 7.00, tasapeli 4.40, Tottenham 1.42


Carlislen manageri Greg Abbot on luvannut, ettei Spurs pääse helpolla. Ykkösliiga-joukkue saattaa olla kykenevä muuhunkin kuin pieneen pelotteluun riippuen vieraiden avauskokoonpanosta.


Tottenham putosi kilpailusta viime kaudella peluuttaessaan vähälle peliajalle jääneitä pelaajia. Uudella päävalmentajalla Andre Villas-Boasilla ei ole välttämättä ryhmässä tarpeeksi leveyttä kakkosmiehistön peluuttamiseen. Kotijoukkueelle tarjoutuu silti mahdollisuuksia laittaa Tottenham ahtaalle. Tasatulos 90 minuutin jälkeen (4,40) ja Tottenhamin jatkoonmeno (1,16) vaikuttaa tuottoisalta poiminnalta.


Lopputulosveikkaus (90 min): Carlisle-Tottenham 1-1 (7,75)


Manchester United 1.47, tasapeli 4.20, Newcastle United 6.50


Kumpikin valmentaja lepuuttanee joukkueensa isoimpia nimiä, joten ottelu on hankala veikattava. United antanee Nick Powellille, Alex Buttnerille ja Angelo Henriquezille peliaikaa. Darren Fletcher saattaa olla avauksessa ensimmäistä kertaa 10 kuukauteen loukkaantumisensä jälkeen.


Newcastlen avaus lienee melko vastaava kuin Maritimoa vastaan. Fabricio Coloccini ja Cheick Tiote saattavat palata loukkaantumisten jälkeen. Ottelusta tulee todennäköisesti tiukka, mutta United on ennakkosuosikki. Maaliodotusarvo on korkea. Yli 3,5 maalia 90 minuutin jälkeen kertoimella 2,40 on järkevä valinta.

Lopputulosveikkaus (90 min): Manchester United-Newcastle 3-2 (18,00)


Norwich City 1.53, tasapeli 3.95, Doncaster 6.00


Norwich tulee myös muuttamaan kokoonpanoaan. Avauskokoonpanon paikkoja on tarjolla ainakin Mark Bunnille, Alexander Tetteylle, Jacob Butterfieldille ja Tottenham-lainakärki Harry Kanelle.


Doncaster on Ykkösliigan keskikastia eikä mikään puhu sen puolesta, että kotijoukkueen voitto olisi uhattuna. Norwichin alkukauden vire huomioiden tästä voisi kuitenkin hakea kierroksen jättiläisenkaatoa. Chris Hughtonin lauma näyttää Valioliiga-joukkueista haavoittuvaisimmalta. Tasapeli 90 minuutin jälkeen (3,95) ja Doncasterin jatkoonmeno (3,75) on liian hyvä yhdistelmä ohitettavaksi.


Lopputulosveikkaus (90 min): Norwich City-Doncaster 1-1 (7,00)


QPR 1.80, tasapeli 3.55, Reading 4.25


Valioliigan häntäpään joukkueet kohtaavat Loftus Roadilla. Kotijoukkueen itseluottamus lienee paranemassa, kiitos hyvän esityksen viikonlopun Tottenham-vierasottelussa.


Reading hävisi West Bromwichille vain niukasti, mutta lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin. Kokoonpanoveikkauksia katsoessa syntyy vaikutelma, että Reading-valmentaja Brian McDermott uhraa liigacupin ja laittaa kaikki paukut Valioliigassa säilymiseen. Kaikki puhuu kotivoiton puolesta.


Lopputulosveikkaus (90 min): QPR-Reading 2-0 (8,50)


West Bromwich 2.70, tasapeli 3.40, Liverpool 2.45


Viime kauden Liigacup-voitto siirsi huomion pois Liverpoolin muuten heikosta kaudesta. Uusi manageri Brendan Rodgers tuskin kuitenkaan ottaa liigacupia kovin vakavasti etenkään Liverpoolin huonon kauden alun myötä. Kentälle juoksee todennäköisesti paljolti rotaatiopelaajista koostuva joukkue.


Huonoon alkuun kuului esimerkiksi 0-3-vierastappio West Bromwichille avauskierroksella. Kotijoukkue voi jopa lyödä samat lukemat taululle tälläkin kertaa. Nappaa kiinni kotivoitosta. Yli 3,5 maalin kerroin 3,00 on loistava.


Lopputulosveikkaus (90 min): West Bromwich-Liverpool 3-2 (24,00)