AIK:lle jälleen täysosuma?


PSV-voiton myötä AIK haaveilee jatkopaikasta Eurooppa-liigassa, mutta siihen vaaditaan huippusuoritusta Napolia vastaan.

AIK voitti edellisellä kierroksella PSV:n kotonaan 1-0 ja säilytti mahdollisuutensa mennä lohkovaiheesta jatkoon. Mutta jotta toivo eläisi kuudes joulukuuta pelattavalle päätöskierrokselle, AIK:n on kuitenkin vältettävä tappio tänään.

On päivän selvää, että siitä tulee vaikeaa. Napoli on mukana Serie A:n kärkikahinoissa viisi pistettä sarjakärki Juventusta perässä. Joukkue on hyvävireinen, mutta Eurooppa-liigassa se ei ole ollut huipputasollaan. Joukkue on hävinnyt vieraissa selvästi niin PSV:lle kuin Dniprollekin.

Napolille ottelu ei ole erityisen tervetullut kesken tasaisen Serie A-kilpailun. Vierasottelu kylmässä Solnassa kello 21 ei ole italialaisten kauden kohokohta.

AIK:lle ottelu on jotain aivan muuta: viimeinen ottelu Råsundalla ja mahdollisuus kauden pidentämiseen. Sanonta hengen voitto materiasta on kuultu moneen otteeseen. Emme usko, että Gnaget venyy voittoon, mutta aavistelemme, että joukkueen motivaatioetu riittää tasapeliin: kerroin 3,60.

betunibet