Benfica-Newcastle: Harakoilla loukkaantumishuolia


Benfica johtaa kotimaansa liigaa. Portugalilaisjoukkueet ovat viime vuosina pärjänneet erinomaisesti myös Eurooppa-liigassa, joten Kotkienkin tavoitteena on finaalipaikka. Newcastlen Valioliiga-kausi ei ole ollut mikään menestys, mutta kausi on vielä mahdollisuus pelastaa menestymällä Eurooppa-liigassa.

Kokoonpanot

Benfican joukkue on täysin terve eikä pelikieltoja ole. Joukkueen ryhmitys on 4-2-3-1-, jossa Oscar Cardozo pelaa yksinäisenä kärkenä. Toinen hyökkääjä Lima teki sunnuntaina hattutempun, joten hänkin saattaa saada mahdollisuutensa.

Newcastle-manageri Alan Pardew'lla päänvaivaa on huomattavasti enemmän: Fabricio Coloccini, Mathieu Debuchy, Cheick Tioté, Steven Taylor ja Massadio Haidara ovat sairastuvalla. Maalissa Rob Elliot korvaa Tim Krulin, joka ei vakuuttanut edellisessä ottelussa. Tähdistä Papiss Cissé on sentään mukana.

Vire

Benfica on loistovireessä. Sunnuntaina joukkue kukisti Rio Aven 6-1 ja piti sarjajohtonsa Portoon neljän pisteen pituisena. Eurooppa-liigassa Benfica on voittanut neljä ottelua peräkkäin.

Newcastle kärsi viikonloppuna Manchester Cityä vastaan 0-4-vierastappion. Alas putoamisviivaan on eroa enää neljä pistettä.

Aiemmat kohtaamiset

Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin europeleissä. Benfican saldo englantilaisjoukkueita vastaan on kehno: yhdeksän voittoa, neljä tasapeliä ja 16 tappiota. Newcastle kohtasi lohkovaiheessa portugalilaisen Maritimon, jonka kanssa Magpies pelasi kaksi tasapeliä: 0-0 vieraskentällä ja 1-1 St. James' Parkilla.

Kertoimet

Benfica on selkeä suosikki kertoimella 1,42. Newcastlen loukkaantumiset vaikuttavat lähtökohtiin, mutta edellisellä kierroksella Pardew'n suojatit pakottivat Anzhin 0-0-tasapeliin. Tasapelin kerroin on 4,25.

Lyö vetoa Eurooppa-liigasta täällä!